۱۳۹۸/۰۹/۲۲

کانادا

با ویزای استارت آپ، کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می‌توانند ایجاد شغل نمایند. اگر یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یکی از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت را راضی به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت که توسط آن ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود. دقت کنید که شما مجاز به سرمایه گذاری شخصی نمی باشید مگر اینکه سازمان های معرفی شده از شما بخواهند تا در سرمایه گذاری شراکت کنید.
برنامه ی ویزای استارت-آپ به مهاجران کارآفرین در حینی که کمک به استقرار آنها در کانادا می کند، ویزای اقامت دائم نیز می دهد. برنامه ی ویزای استارت آپ کارافرینان مهاجر را ترغیب می کند تا شرکت های خود را در کانادا گسترش دهند. متقاضیان موفق با سازمان های بخش خصوصی کانادا رو کار دارند و می توانند در زممینه ی راه اندازی و بازگشایی شرکت خود در کانادا، بودجه، راهنمایی و تخصص دریافت نمایند.
در صورت موفقیت در اخذ این ویزا به شما و خانواده وابسته به شما ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود و این ویزا مشروط به موفق بودن بیزینس مورد نظر نمی باشد و حتی در صورت عدم موفقیت در بیزینس مورد نظر پس از ورود به کانادا خللی در اقامت دائم شما و خانواده شما ایجاد نخواهد شد. سالیانه تا سقف ۲۷۵۰ پرونده در برنامه Start up انتخاب میشوند.
آیا برای ویزای استارت آپ واجد شرایط هستید؟
برای اینکه واجد شرایط ویزای استارت آپ باشید علاوه بر اینکه نباید قصد مستقر شدن در کبک را داشته باشید، باید سه شرط زیر را با هم داشته باشید:
شرایط ویزای استارت آپ کانادا
شرط اول: اثبات کنید که طرح تجاری یا ایده شما توسط یکی از سازمان های معرفی شده حمایت می شود. در این حالت این شرکت ها نامه ای مبنی بر پذیرفته شدن طرح تجاری شما خواهند داد.
حداقل سرمایه گذاری برای این ویزا چه قدر است؟
اگر سرمایه شما توسط designated Canadian venture capital fund تامین می شود ۲۰۰ هزار دلار
اگر سرمایه شما توسط designated Canadian angel investor group تامین می شود ۷۵ هزار دلار
اگر در Canadian business incubator program پذیرفته شوید نیازی به تامین هزینه اولیه نخواهید داشت و باید در برنامه آموزشی آن ها قبول شوید.
هر سازمانی ملاک ها و فرآیند ارزیابی مختص به خود را دارد. اگر سازمانی ایده تجاری شما را حمایت کند، شما را از طریق یک نامه پشتیبانی آگاه می سازد. این سازمانها شامل:
• Designated venture capital funds
برای واجد شرایط بودن جهت اخذ ویزای استارت آپ فرد باید حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار در یک یا چند صندوق سرمایه فعالیت اقتصادی تعیین شده کانادایی معرفی شده سرمایه گذاری کنند.
• Designated Angel investor groups
جهت اخذ ویزای استارت آپ، فرد باید ۷۵۰۰۰ دلار کانادا از طریق سرمایه گذاری بدست آورد، چنانچه مبلغ سرمایه گذاری شده از سرمایه گذارانی باشد که با یک یا چندAngel investor groups کانادا معرفی شده مرتبط باشد.
• Designated business incubators
جهت کسب شرایط اخذ ویزای استارت آپ، فرد باید در یکی از برنامه های تعیین شده در زمینه رشد اقتصادی کانادا پذیرفته شود.

شرط دوم: مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی حداقل در سطح CLB5 در تمامی چهار مهارت زبان که با یکی از آزمون های معتبر زبان اثبات شود
شرط سوم: سرمایه کافی برای ۶ ماه اول زندگی در کانادا را برای تامین هزینه های اولیه خود و خانواده تان داشته باشید. دقت کنید که این هزینه ارتباطی با سرمایه گذاری در کشور کانادا ندارد و در این نوع ویزا شما شخصا نیازی به سرمایه گذاری ندارید.
Size of Family Unit
MNI
۱ person
$۱۱,۸۲۴
۲ persons
$۱۴,۷۲۰
۳ persons
$۱۸,۰۹۷
۴ persons
$۲۱,۹۷۱
۵ persons
$۲۴,۹۲۰
۶ persons
$۲۸,۱۰۵

سوال مهم :چند متقاضی میتوانند از طریق یک بیزینس پلان به کانادا مهاجرت کنند؟
حداکثر ۵ متقاضی. البته باید راه اندازی ایده مورد نظر نیاز به افراد معرفی شده داشته باشد. هر کدام از افراد دقیق توسط اداره مهاجرت بررسی میشوند و باید حداقل شرایط ذکر شده در بالا را داشته باشند. همچنین هر کدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رای شرکت را داشته باشند. نکته مهم: اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر مردود شود، تمامی افراد دیگر هم مردود خواهند شد
دلایل بسیاری برای اثبات اینکه چرا کانادا بهترین گزینه برای کسب و کار و تجارت است وجود دارد.
• استقبال کانادا از تجارت
• سابقه اقتصادی قوی
• دسترسی به یک بازار بی نظیر
• نیروی کار با تحصیلات عالی
• نرخ مالیات پایین
• محیط رقابتی در بخش تحقیق و توسعه (R & D)
• ثبات مالی
• مکانی عالی برای سرمایه گذاری، کار و زندگی

error: Content is protected !!