۱۳۹۸/۰۹/۲۲

مهاجرت نیروی متخصص استرالیا

راه های مهاجرت به نیوزلند و استرالیا

کشور نیوزیلند دارای کوه های ناهموار، چراگاه بسیار زیاد، فیورد های شیب دار، دریاچه بکر پر از ماهی قزل آلا ، رودخانه های مواج ، سواحل خوش منظره، و مناطق آتشفشانی فعال است. نیوزلند یک کشور خیره کننده و با زیبایی های طبیعی متنوع است. این جزایر یکی از عجیب و غریب ترین زیست گاه های زمین است، دارای  پرندگان شب پرواز مانند، طوطی نقب به نام کاکاپو و کیوی که در هیچ جای دیگر دنیا دیده نمی شود.

کیوی نه تنها یکی از نمادهای ملی ای کشور است بلکه برگ سرخس نقره و کورو نیز از موارد تشکیل دهنده نماد این کشور می باشند بلکه نام زلاند نو نیز خود پاسخ به طبیعت بکر این کشور است.

این جزایر کم جمعیت هستند ، به ویژه جزیره شمالی، که به راحتی نیز در دسترس است. امکانات برای بازدید کننده های مدرن وجود دارد، و شبکه های حمل و نقل به خوبی با فرودگاه در سراسر کشور و بزرگراه به خوبی ایجاد شده است. نیوزلند اغلب گردشگری و ماجراجویی در طبیعترا فراهم میکند، باشگاه های جت قایقرانی در دره های کم عمق، و پرش از ارتفاع از هر چیزی در دنیا پر هیجان تر است.

قوانین انواع روش ها و راه های مهاجرت به نیوزلند

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت و اقامت و مهاجرت به نیوزلند می پردازیم:

برای تبدیل شدن به یکی از ساکنان NZ، شما باید حداقل الزامات یک دسته از برنامه اقامت فعلی را تامین کنید.
شرایط خاصی برای هر یک از این مجموعه ها وجود دارد و ذکر شده است، در کنار آن، هر فرد برای اقامت بایستی تقاضا کند (که شامل همسران و کودکان وابسته می شود) باید نیازمندی بهداشت و شخصی را فراهم کنید.
در مرحله اول، شما باید خودتان را در برابر سیاست های محل اقامت ارزیابی کنید، تا ببینید که کدام (در صورت وجود) برای اقامت شما بهترین است و با سرعت بیشتری ویزا برای شما اعمال می شود.

پیشنهاد کار مورد نیاز از نیوزلند

برای درخواست ویزای کار نیوزلند شما یک پیشنهاد کار و تایید کارفرما نیوزلند نیاز دارید. برای دریافت پیشنهاد کار، شما باید:
در یک شغل در یکی از مهارت های ضروری در لیست تقاضا متناسب با مهارت و تجربه شما درخواست دهید.
از یک کارفرما دارای تایید فعلی در نیوزلند برای مهاجرت مقامات و استخدام نامه دریافت کنید.
با مهاجرت به نیوزلند شما تعهد می دهید که به آسانی قادر به آموزش برای انجام این کار هستید و هیچ فرد مناسبی در نیوزلند برای انجام این کار در دسترس نیست.
اگر شما یک پرستار و یا تاجر هستید ویزای اول می تواند به شما برای به پیدا کردن یک مناقصه و استخدام در نیوزلند کمک کنید.
را تیم ما به شما پاسخ تمام سوالات راجع به مهاجرت به نیوزلند و اخذ ویزا را خواهد داد و شروع به پردازش ویزا NZ بلافاصله برای شما خواهد کرد. متناوبا، شما می توانید با ما تماس بگیرید.

مهاجرت نیروی کار ماهر یا متخصص به نیوزلند

برنامه مهاجرت نیروی کار ماهر نیوزلند اجازه می دهد تا کارگران ماهر متخصص در مشاغل برای مهاجرت به نیوزلند و کمک به پر کردن کمبود نیروی کار مهاجرت کنند. نیوزلند در حال حاضر دارای کمبود عظیمی در تعداد کارگران ماهر در بسیاری از صنایع است بنابراین در حال حاضر زمان مناسب برای اقدام جهت اخذ ویزا برای این مورد است.

موارد عمومی مورد نیاز برای  نیروی کار ماهر نیوزلند NZ

شما دیگر نیاز به یک پیشنهاد کار و یا حمایت از کارآفرین واجد شرایط برای اخذ ویزای مهاجرت به نیوزلند را ندارید، اما اگر شما یک کار از یک کارفرمای نیوزلندی داشته باشید، شما امتیاز اضافی برای درخواست ویزای خود را دریافت می کنید.
برای اینکه واجد شرایط برای این نوع ویزای کار نیوزلند شما نیاز به نمره حداقل ۱۰۰ امتیاز در آزمون مهارت دارید. از دیگر موارد برای واجد شرایط بودن اولیه مورد نیاز عبارتند از:

  • سن شما باید زیر ۵۶ سال باشد، محدودیت سنی تا ۵۶ سال
  • شما باید شخصیت و سلامت مورد نیاز را تامین کنید.
  • شغل شما باید در لیست مهارتها باشد.
  • تحصیلات و درجه و یا گواهی اشغال داشته باشید.
  • تجربه حداقل ۳ سال کار مرتبط و صلاحیت کار را داشته باشید.
  • باید تسلط کامل به زبان انگلیسی داشته باشید.

مهاجرت به نیوزلند از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری

هدف از کسب و کار سیاست های مهاجرتی برای کمک به رشد اقتصادی نیوزلند از طریق ایجاد لینک به خارج است، افزایش سطح سرمایه انسانی و تشویق شرکت و نوآوری در نیوزلند نیز جزو این موارد است.
کسب و کار و سیاست های مهاجرتی یک دسته بندی خاص از روش های مهاجرت به نیوزلند است.
سیاست سرمایه گذار
دسته اقامت سرمایه گذاری به دو ردیف سرمایه گذاری بسته به میزان سرمایه (و سایر موارد مورد نیاز) تقسیم می شود.
دو سیاست سرمایه گذار فعلی در ۲۷ جولای ۲۰۱۰ معرفی شدند،  ۱) سرمایه گذار پلاس رده و سرمایه گذاری ۲) سرمایه گذاری رده است.

سرمایه گذاری قابل قبول زلاندنو

توسط INZ اصطلاح “سرمایه گذاری قابل قبول” تعریف شده و در زیر شرح داده می شود.
یک سرمایه گذاری قابل قبول به معنی یک سرمایه گذاری است که:

  • قادر به بازگشت تجاری در شرایط عادی نباشد.
  • برای استفاده شخصی متقاضی (ها) نیست.
  • در نیوزلند با ارز نیوزلند سرمایه گذاری شود؛
  • در کار قانونی و اداره شده با پیروی از همه قوانین مربوط در رابطه با نیروی کار نیوزلند سرمایه گذاری صورت گیرد؛
  • سرمایه گذاری این پتانسیل را دارد که به اقتصاد نیوزلند کند؛

در یک یا بیشتر از موارد زیر سرمایه گذار بایستی صورت گیرد:

  • اوراق قرضه صادر شده توسط دولت نیوزلند یا مقامات محلی؛
  • اوراق قرضه صادر شده توسط شرکت های نیوزلندی در نیوزلند بدون بدهی در بازار اوراق بهادار  یا (NZDX) معامله؛
  • اوراق قرضه با حداقل  BBB یا معادل آن که دارای امتیاز صادر شده توسط شرکت های نیوزلندی از موسسات رتبه بندی اعتباری شناخته شده بین المللی (به عنوان مثال، استاندارد و پور)؛
  • صاحبان سهام و حقوق در شرکت های نیوزلندی (عمومی و یا خصوصی ).
  • اوراق قرضه صادر شده توسط بانک ثبت نیوزلند؛
  • ثبت نام در بانک سهام نیوزلند
  • توسعه املاک مسکونی (بازدید کنندگان)؛
  • اوراق قرضه در شرکت های مالی؛
  • صندوق های سرمایه گذاری واجد شرایط در نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند از طریق ازدواج

اگر شریک زندگی شما در حال حاضر در نیوزلند است، و یا شما شریک زندگی خود را برای دریافت ویزا برای آمدن به نیوزلند می خواهید مورد حمایت قرار دهید، شما ممکن است واجد شرایط ویزای مبتنی بر ازدواج و خانواده باشید.
مهاجرت نیوزلند توسط ویزای ازدواج به عنوان دو نفر از جنس مخالف، که در یک رابطه واقعی و پایدار با یکدیگر با هم زندگی کنند تعریف می شود:

  • ازدواج قانونی
  • اتحاد مدنی
  • رابطه عملی

هنگامی که شما ویزای مبتنی بر مشارکت خود را با یک دارنده ویزای نیوزلند یا شهروندی نیوزلند، ما آن فرد شریک خود تماس بگیرید.
برای حمایت از شریک زندگی بایستی حتما شرایط زیر را داشته باشید:
حداقل ۱۸ سال سن، یا اگر بین ۱۶ یا ۱۷ ساله هستید، باید رضایت پدر و مادر یا قیم خود را داشه باشید.
هر یک از شما بایستی قبل از اقدام برای ویزا همسر خود را ملاقات کرده باشید این مورد جزو بستگان نزدیک حساب نمی شود.

الحاق یا پیوستن به همسر در نیوزلند

الزامات لازم برای درخواست ویزای الحاق یا پیوستن همسر در نیوزلند:

درخواست ویزای همسر / شریک نیاز به مدارک زیر دارد:

راه های اصلی مهاجرت به نیوزلند

راه های اصلی مهاجرت به نیوزلند در دسته بندی های معمول زیر برای اقامت دائم عبارتند از:

  • مهاجر نیروی کار ماهر یا تخصص
  • مهاجرت از طریق الحاق یا پیوستن همسر / خانواده
  • مهاجرت به نیوزلند از طریق کار
  • مهاجرت سرمایه گذاری

شرایط لازم  و الزامات افراد متقاضی مهاجرت به زلاندنو

اول از همه شما باید برای ارسال درخواست حداقل شرایط زیر را داشته باشید:

  • شما باید در سلامت کامل باشید
  • شما باید دارای شخصیت مناسب باشید
  • شما باید قابلیت صحبت به زبان انگلیسی را داشته باشید
  • شما باید تحت محدودیت سنی ۵۶ سال باشد
  • شما باید حداقل نمره امتیاز از ۱۰۰ امتیاز برسد

اگر شما هم خواهان مهاجرت به نیوزلند هستید وکلای و مشاورین موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی از معتبرترین موسسات مهاجرت کشور در دفاتر تهران وشیراز میتوانند شما را یاری دهند. امید است که این مطلب بتواند اطلاعات مفیدی در اختیار شما خواننده گرامی قرار دهد.

مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت به نیوزلند از طریق تحصیل

ویزای تحصیلی نیوزلند اجازه خواهد داد که شما را یک دوره تا ۴ سال به تحصیل در استرالیا بپردازید. موفقیت ویزای نخست پردازش درخواست دانش آموزان تمام وقت و ثبت نام در دوره های آموزشی در نیوزلند را تسهیل می کند. همین امروز برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای دانشجویی خود با ما تماس بگیرید.

موارد مورد نیاز برای ویزای دانشجویی نیوزلند NZ

  1. شما باید در یک دوره آموزشی تمام وقت پذیرفته شوید. یا در یک موسسه مورد تایید ثبت نام و شهریه دانشجویان بین المللی را پرداخت کنید.
  2. شما یا پدر و مادر شما (ضامن، یا مؤسسه پشتیبان) باید مدارک و شواهد امنابع مالی کافی برای حمایت از اقامت شما را، در حدود ۱۰،۰۰۰ NZ $ در هر سال ارائه کنند.
  3. شما باید اثبات کنید که شما قصد ترک نیوزلند پس از اتمام تحصیلات خود را در دارید. بلیط بازگشت و یا بودجه برای خرید آن اغلب به اندازه کافی باید در نظر گرفته شود.
  4. گذرنامه شما باید برای حداقل ۳ ماه پس از اتمام مطالعات شما معتبر باشد.
  5. شما باید سابقه کیفری پاکی داشته باشید گواهی عدم سوء پیشینه
  6. اگر شما از این کشور اخراج شدید کشور را ترک کنید.
  7. شما باید خطری برای امنیت ملی، نظم عمومی نداشته باشید.
  8. شما نباید در نیوزلند غیر قانونی زندگی کنید.
  9. مهاجرت شما به نیوزلند نباید شرایط ویزای شما را نقض کند.
  10. شما باید عاری از هر گونه بیماری جدی بلند مدت یا ناتوانی باشید. شما باید یک گواهی پزشکی و اشعه X  معتبر ارائه کنید.

ویزای دانشجویی (student visa) (یا ویزای محدود اعطا شده به منظور تحصیل) برای همه مردم جهت مهاجرت به نیوزلند برای تحصیل بیش از سه ماه مورد نیاز است. تحصیل باید هدف اصلی سفر شما باشد.
برای دریافت ویزای دانشجویی شما باید برای ثابت کنید پول کافی برای پاسخگویی به هزینه زندگی خود در طول اقامت را دارید. اطمینان حاصل کنید که شما می دانید چقدر پول شما باید برای هزینه های زندگی (cost of living) و تحصیل داشته باشید به این منظور صفحه مورد نظر را بررسی کنید.
این ویزا به کار کردن شما در زمان تعطیلات اجازه می دهد شما را به سفر، کار و یا مطالعه برای یک دوره محدود بسته به سن و ملیت خود می توانید اقدام کنید.
اگر دلیل اصلی شما برای آمدن به نیوزلند کار است شما نیاز است ویزای کار مناسب را دریافت کنید.
شما همچنین باید بررسی کنید اطلاعات مفید در مورد چگونگی آماده شدن برای حرکت خود به نیوزلند (prepare for your move) و چگونه حل و فصل زندگی دانشجویی را به دست آوردید.

 

جهت مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص باید دارای شرایط زیر باشید:

۱- سن شما نباید از ۵۰ سال بیشتر باشد.

۲- باید دارای مدرک تحصیلی باشید که نشان دهد شما در رابطه با یک حرفه خاص دوره تئوری گذرانده و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده اید. مدارک معتبر می تواند از جمله: مدارک دانشگاهی که دانشگاه و معدل آن مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد، دبپلم فنی حرفه ای هنرستان، دیپلم فنی حرفه ای از موسسات و سازمانهای معتبر دیگر که طول دوره گذرانده شده در آنها بیش از ۹۰۰ ساعت باشد. مدارک کامپیوتر که مربوط به مایکروسافت و غیره باشد. بنا بر این تنها اینکه بصورت تجربی کاری را آموخته باشید و مدرکی در زمینه حرفه خود نداشته باشید جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا کافی نمی باشد. جهت بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به استرالیا از طریق مدارک مهندسی و یا مهارت های فنی حرفه ای به شما پیشنهاد می نماییم قبل از هر گونه اقدام مطالب مربوطه را مطالعه نمایید.

۳- باید در زمینه یک حرفه سابقه کاری داشته باشید. گواهی سابقه کار شما حتما باید از یک محل کار معتبر بوده و جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف کارمند حتما باید در گواهی سابقه کار ذکر شده باشند. طول دوره سابقه کار که باید ارائه گردد بسته به رشته تحصیلی شما متفاوت می باشد. برای بعضی از رشته های تحصیلی مثل مدارک فنی حرفه ای حداقل باید ۵ سال سابقه کاری داشته باشید. برای بعضی از رشته های دانشگاهی ۳ سال و حتی گاها ۱ سال سابقه کار کافی می باشد. لطفا توجه داشته باشید که ارائه سابقه کاری صوری جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا توصیه نمی شود. به این دلیل که همیشه این امکان وجود خواهد داشت که سابقه کاری شما از طرف سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا و یا اداره مهاجرت استرالیا استعلام شود و در صورت پیدا کردن هر گونه تناقض و یا نا هماهنگی در سوابق کاری شما، پرونده تان مردود خواهد شد. بنا بر این اگر از طریق سوابق کار صوری اقدام می نمایید به این مسئله اشراف داشته باشید که ریسک این وجود خواهد داشت که پس از استعلام پرونده تان مردود گردد و مسئولیت پذیرفتن این ریسک با خود شما خواهد بود.

۴- استرالیا یک کشور انگلیسی زبان است و توجه داشته باشید که جهت اخذ اقامت این کشور حتما باید زبان انگلیسی خود را تا حدی تقویت نمایید که بتوانید پس از ورود به استرالیا امورات اولیه زندگی خود را انجام دهید و ندانستن زبان انگلیسی برایتان باعث بوجود آمدن مشکل نشود. به همین جهت کشور میزبان هم علاقه دارد شما قبل از ورود تا حدی زبان انگلیسی بلد باشید و قبل از اینکه شما مدرک قبول شدن در امتحان زبان انگلیسی آیلتس IELTS را ارائه ندهید، اداره مهاجرت استرالیا به شما اجازه ورود نخواهد داد. در بعضی از رشته ها ی تحصیلی می توانید مدرک آیتلس IELTS را پس از ارزشیابی و معادل سازی مدارکتان در استرالیا ارائه نمایید. اما در بعضی از رشته ها باید از همان اول مدرک آیلتس IELTS خود را همراه با باقی مدارک به سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا ارسال نمایید.

 

error: Content is protected !!