در این روش اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیانی که اقدام به سرمایه گذاری و خرید یک بیزنس در آمریکا بکنند ویزای اقامت موقت آمریکا اعطاء میکند. این ویزا کهE2 نام دارد در مدت زمان بسیار کوتاه حدود ٦ ماه برای متقاضی اصلی, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر میشود.

این ویزا که ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا محسوب می شود ٢ سال اعتبار دارد و به راحتی تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد قابل تمدید است.متقاضی پس از ورود به آمریکا از طریق E2 متقاضی و تمام همراهان میتوانند به راحتی برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

متقاضی میبایستی دارای شرایط زیر باشد:

  • سرمایه گذاری به میزان حداقل ١٥٠,٠٠٠$ در یک بیزنس امریکایی واجد شرایط این روش مهاجرت به آمریکا
  • مالکیت دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ٣٠٠,٠٠٠$

از ویژگیهای این روش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • بدون نیاز به تحصیلات بالا
  • بدون شرط سنی
  • سرعت بسیار بالای اخذ ویزا (حدود ٦ ماه)
  • شرایط مالی پایین نسبت به سایر روشهای مهاجرت سرمایه گذاری
  • اعطای ویزا به فرزندان تا ٢١ سال
  • قابلیت تمدید ویزای دریافتی از این طریق برای همیشه
  • قابلیت اقدام برای گرین کارت آمریکا پس از ورود به آمریکا

از مهمترین عوامل موثر در نتیجه پرونده مهاجرت به امریکا از طریق E2, سرمایه گذاری در یک بیزنس مناسب و مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا میباشد.