اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق برنامه  EB3

برنامه مهاجرتی EB3 آمریکا روشی قانونی بوده و یکی از بهترین روشها برای متقاضیان مهاجرت و گرین کارت امریکا است. در این روند پس از بررسی پرونده ، اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیان و تمام خانواده ایشان گرین کارت دائمی  و سپس پاسپورت این کشور را اعطا می کند. در این روش که مخفف عبارت “۳ Employment Based” و بمعنی ویزای کاری مجموعه ۳ می باشد، متقاضیان از طریق کار در شغلهایی که در آمریکا با کمبود نیروی کار مواجه هستند اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را برای خود و تمام اعضای خانواده خود دریافت می کنند. علاوه بر کم شرط بودن، سرعت بالای روند انجام پرونده  از دیگر محاسن این روش می باشد؛ در این روش صدور ویزای نهایی فقط در حدود ۱۸ تا ۲۴ ماه به طول می انجامد . مهمترین شرط مهاجرت به آمریکا از طریق  EB3 داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آمریکایی معتبر است که این پیشنهاد کار باید مورد تایید وزارت کار و همینطور  اداره مهاجرت آمریکا باشد. برای متقاضیان هیچ شرط دیگری از جمله تحصیلات عالیه, مدرک زبان انگلیسی, شرط سنی, شرط مالی یا شرط سرمایه گذاری وجود ندارد.

ویژگیهای مهم مهاجرت به روش EB3 به شرح زیر می باشد:

  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • بدون نیاز به تحصیلات
  • بدون نیاز به سابقه کار
  • بدون نیاز به سرمایه گذاری
  • بدون شرط سنی
  • بدون شرط مالی
  • درصد قبولی بسیار بالا
  • سرعت رسیدگی بالا
  • گرین کارت آمریکا برای تمام اعضای خانواده
  • شهروندی و پاسپورت آمریکا برای تمام اعضای خانواده
  • مهاجرت به آمریکا به همراه شغل تضمین شده با درآمد مناسب
  • بدون نیاز به تعهد متقاضی برای اشتغال در شغل اولیه برای مدت طولانی
  • بهره مندی متقاضی اصلی و همراهان از تمام حقوق شهروندی آمریکایی

لازم به ذکر است که ایران مهاجر با کادری مجرب مقدمات اخذ کارفرما را با بهترین برندهای امریکائی از جمله مک دونالد و پیتزا هات و.. برای متقاضیان مهیا میکند.

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید