اخذاقامت امریکا از طریق EB5:

یکی از پرطرفدارترین روشهای مهاجرت و اخذ کارت سبز (گرین کارت) کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری است که به نام EB5 شهرت دارد. از مهمترین ویژگیهای مهاجرت و اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 سرعت پردازش این نوع مهاجرت است که فقط ١٢ تا ١٨ ماه طول می کشد و همینطورشروط کم این روش میباشد .

در این روش متقاضی میبایست حداقل مبلغ ١,٠٠٠,٠٠٠$ دارایی که از راه قانونی به دست آماده باشد و تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای امریکا است. این ٥٠٠,٠٠٠$ پس از ٥ سال با سود به سرمایه گذار برگردانده میشود.

از مزایای این روش:

  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • بدون نیاز به تحصیلات عالیه
  • بدون نیاز به سابقه مدیریت

 

مراحل تشکیل پرونده برای مهاجرت و اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 به شرح زیر است:

  • یافتن پروژه ای مناسب, با تیم مدیریت معتبر و با ریسک مالی کم از بین صدها پروژه موجود
  • سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی در این پروژه (مبلغ سرمایه گذاری تا زمان قبولی در مرحله اول در حساب امانی می ماند و در صورت عدم قبولی تماما به سرمایه گذار برگردانده می شود)
  • تشکیل پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری EB5 آمریکا
  • تشکیل پرونده برای اخذ گرین کارت موقت آمریکا
  • مصاحبه و تست پزشکی
  • قبولی در مصاحبه و اخذ گرین کارت موقت آمریکا (سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی به حساب مدیر پروژه منتقل میشود)
  • ورود و زندگی در شهر دلخواه در آمریکا
  • درخواست برای اخذ گرین کارت دائم آمریکا پس از ٢ سال (در صورت موفقیت پروژه در اشتغال زایی غیر مستقیم. توضیح بیشتر در این مورد را اینجا بخوانید.)
  • بازپرداخت تمام مبلغ سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی با سود به سرمایه گذار پس از ٥ سال
  • درخواست برای شهروندی آمریکا پس از ٥ سال

 

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.H