این روش در حال حاظر بسته می باشد .

دولت کانادا در تاریخ 15 دسامبر سال 2014 از برنامه جدید سرمایه گذاری فدرال (Immigrant Investor Venture Capital Program) رونمایی کرد.
بنا بر اخبار اعلام شده، دولت کانادا قصد دارد در این برنامه، 50 نفر سرمایه گذار را به کشور دعوت نماید. همچنین، شخص سرمایه گذار می تواند همسر و فرزندان کم تر از 19 سال خود را به پرونده اضافه نماید.
برای واجد شرایط شدن، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
•    دارایی خالص شخصی به مبلغ 10 میلیون دلار
•    مبلغ 2 میلیون دلار سرمایه گذاری برای مدت 15 سال در کانادا
•    داشتن حداقل سطح زبان انگلیسی یا فرانسه
نکات
•    اداره مهاجرت و شهروندی کانادا برای انتخاب 50 نفر سرمایه گذار، 500 پرونده را مورد پذیرش قرار می دهد.
•    50 نفر به صورت اتفاقی از این 500 نفر انتخاب می شوند و پرونده های انتخاب نشده به متقاضیان برگشت داده می شود.
•    متقاضیان می توانند در اواسط ژانویه 2015، تقاضاهای خود را ارسال نمایند.
در صورت اعلام جزئیات بیشتری از این برنامه، در این وب سایت اعلام خواهد شد.