اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی

بنابر قوانین مهاجرتی  کشور المان افراد خارجی  می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت آلمان و سرمایه گذاری در آلمان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم آلمان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.
مبلغ مشخص برای سرمایه گذاری تعیین نشده است ولی این مبلغ می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شود و علاوه بر تامین هزینه خانواده متقاضی به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند.

شرایط درخواست اقامت

از نظر قانونی چند شرط اساسی زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان لازم و ضروری می باشد
۱٫  طرح توجیهی اقتصادی قابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان باشد. (نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد انجام تجارت در آن را دارید نیز میباشد
۲٫ ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی) لازم به ذکر است که تنها برای ارائه به سفارت می باشد.
۳٫ ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت (GMBH)
۴٫ یکی ازشروط ثبت شرکت واریز مبلغ حداقل ۱۲۵۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت است.
متقاضی بعد از دریافت تاییدیه طرح توجیهی اقتصادی با مراجعه به سفارت آلمان و دریافت ویزای ورود به آلمان، (نوع D ) اقدام به نهایی کردن ثبت شرکت و انجام سرمایه گذاری های لازم مینماید.سپس ویزای ورود تبدیل به اقامت یک ساله می شود که در صورت برقرار بودن تجارت آنها هر سال تمدید می شود.
پس از گذشت ۳ سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دایم تعلق می گیرد.
۵٫ داشتن دارای کافی برای راه‏اندازی کسب و کا در کشور آلمان
۶٫ در صورتی که سن متقاضی بالای ۴۵ سال است، باید حقوق بازنشستگی و یا مقدار دارایی بالای داشته باشد که پشتیبان او زندگی او در آلمان باشد
۷٫ در صورتی که متقاضی تحصیلات پایین‏تر از کارشناسی داشته باشد، لازم است که به زبان آلمانی تسلط داشته باشد.
۸٫ داشتن مبلغ ۲۵ هزار یورو سرمایه برای خرید یک GmbH آماده (سرمایه در حساب بانکی) به علاوه ی هزینه های ثبت (حدود ۳۰۰۰ یورو
۹٫ کسب و کاری که متقاضی قصد راه اندازی آن را دارد باید متناسب با نیاز اقتصادی آن منطقه طراحی شود. همچنین نشان داده شود که تاثیر مثبتی بر اقتصاد منطقه دارد

مزایا

ایجاد فرصت های اقتصادی عالی پس از رفع تحریم ها
دسترسی به تولیدکنندگان برتر اروپا و امکان ایجاد همکاری در تولید محصولات بازار مشترک و یا تحت لیسانس

بهره گیری از شرایط مطلوب اقتصادی در کشور آلمان با قوی ترین اقتصاد در اروپا و یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا

وام های بلند مدت با بهره های پایین

تجارت آزاد با سراسر دنیا

استفاده از سوبسیدها و مشوق های اقتصادی ویژه

مرکزیت در اروپا و  نزدیک بودن به ایران و وجود پروازهای مستقیم و ارزان

از دیگر مزایای کسب اقامت آلمان:

  •  سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا
    •    زندگی در سراسر اروپا
    •    افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
    •    اخذ اقامت آلمان به عنوان یکی از بهترین کشورهای اروپای
    •    تحصیل رایگان
    •    استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
    •    یکی از ساده ترین روش های مهاجرت