نوع ویزا از لحاظ زمان و نوع استفاده:

  • ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه فقط یک بار ورود به کانادا را میدهد.
  • ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید.
  • ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای ۵ ساله در واقع ۱۰ ساله بوده اما چون اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی میتوانند این نوع ویزا را دریافت کنند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

 

  • روش های اخذ ویزا کانادا:
    • حالت اول (درخواست آنلاین ویزای کانادا) :
      • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد، ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری، اصل مدارک را به ما تحویل می دهد. در ابتدا ما در سایت سفارت یک حساب کاربری ایجاد می کنیم و پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین و پس از تأیید و دریافت کد کاربری میتوانیم ثبت نام آنلاین را انجام دهیم، واریزی سفارت را پرداخت میکنیم که واریزی تنها از طریق کارت اعتباری انجامپذیر است و بعد از اتمام ثبت نام یک رسید دریافت میکنیم که این رسید دارای شماره پرونده و انگشت نگاری است و متقاضی بعد از گرفتن این رسید تا یک ماه فرصت دارد برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا یا استانبول مراجعه نماید و بعد از گذشت یک ماه اگر متقاضی انگشت نگاری را انجام نداده باشد درخواست وی باطل می شود و پولی به مسافر برگشت داده نمی شود.
    • حالت دوم (درخواست کاغذی ویزای کانادا – DRAFT ) :
      • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری به یکی از کنسولگریهای سفارت کانادا در استانبول یا آنکارا مراجعه کرده و مدارک را تحویل سفارت میدهد و در همان جا انگشت نگاری را نیز انجام می دهد و در سفارت درخواست متقاضی ثبت میشود و متقاضی یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت میکند که با استفاده از آن کد پیگیری می تواند روند کار خود را از ابتدا تا انتهای کار بررسی نماید و همچنین مسافر باید واریزی وجه سفارت را از طریق بانک انجام داده باشد و در هنگام ارائه مدارک به سفارت تحویل سفارت بدهند. بیشترین مدت زمانی که امکان داردسفارت جواب ویزا مسافر را بدهد حدودا ۹۰ روز می باشد.

    در دو حالت بالا قبولی یا مردودی درخواست کننده از طریق ایمیل به فرد متقاضی اعلام میشود و در صورت قبول شدن درخواست،