ساسکاچوان دارای مساحتی برابر با 651900 کیلومتر مربع بوده و از شمال با قلمرو شمال غربی، از غرب با آلبرتا، از شرق با مانیتوبا و از جنوب نیز با ایالات مونتانا و داکاتای شمالی کشور آمریکا هم مرز است. پایتخت این استان، شهر رجینا بوده و از شهرهای بزرگ آن می توان به ساسکاتون سیتی اشاره کرد.
شهر رجینا مرکز اصلی فرهنگی و تجاری استان محسوب می شود. نژاد آلمانی، بزرگترین ترکیب قوم و قبیله ای این استان را تشکیل می دهد، براحتی در این منطقه نمی توان فردی را کانادایی محض محسوب کرد.

استان ساسکاچوان با اقتصاد قوی و رو به رشد خود، برای پيشرفت تازه واردان فرصت هاي فراواني را فراهم ساخته است. اقتصاد این استان بر پايه ي فعاليت هاي کارآفرینان خلاق ساخته شده است. این استان بستر مناسبی را جهت ايجاد و رشد ایده هاي کسب و کار شما در زمينه هاي مختلف از جمله كشاورزي، فعاليت هاي هنري ، معاملات خرده فروشی، خدمات مهمان داري و غیره را مهيا مي سازد.

از ویژگیهای بارز این استان میتوان به کیفیت بالا و رایگان خدمات درمانی عمومی و هزینه های پایین زندگی حتی در شهرهاي بزرگ است. مرکز این استان شهر رجاینا و پرجمعیت ترین شهر این استان ساسکتون میباشد.

اگر به فكر مهاجرت به شهرهای رجینا، ساسکاتون و یا شهرهای دیگر استان ساسکاچوان می‌باشید، جهت ارزيابي واجد شرايط شدن، برنامه‌های منتخب استانی ساسکاچوان را بررسی کنید.
ذکر این نکته مهم است که متقاضیان موفق در برنامه استانی ساسکاچوان، گواهی منتخب استانی که منجر به کاهش زمان فرآیند تقاضا ویزای کانادا (اقامت دائم) می‌شود، دریافت می‌کنند.
از طریق برنامه استانی ساسکاچوان، شما ممکن است تحت یکی از دسته‌بندی‌های زیر واجد شرایط شوید:
صاحبان و مدیران مزارع

این گروه برای متقاضیانی می باشد که با داشتن تجربه در زمینه مزرعه داری، قصد راه اندازی یا خرید یک مزرعه را در استان ساسکاچوان دارند.
برای واجد شرایط شدن در این برنامه مهاجرتی تجاری، متقاضی باید:
• دارای حداقل 500 هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی باشد.
• مبلغ 75 هزار دلار کانادا، به عنوان ودیعه به دولت ساسکاچوان پرداخت نماید.
• قبل از درخواست، یک بازدید اکتشافی از استان ساسکاچوان داشته باشد.
• از علم کافی در زمینه مزرعه داری و کشاورزی، برخوردار باشد. (این مورد به وسیله مدارک ارائه شده از طرف متقاضی و یا حتی مصاحبه، باید توسط استان تایید شود)
کشاورزان جوان

این امکان وجود دارد که متقاضی فعالیت در بخش کشاورزی، با داشتن شرایط زیر، تحت عنوان کشاورز جوان اقدام نماید:
• سنی کمتر از 40 سال.
• دارای حداقل 3 سال سابقه فعالیت در امور کشاورزی و مزرعه داری.
• دارای حداقل 300 هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی.
• دارای طرح توجیهی زودبازدهی، در زمینه فرصت های تجاری در بخش کشاورزی استان ساسکاچوان. (طرح توجیهی باید تایید کند، تجارت حاصل از مزرعه داری، سالانه حداقل 10 هزار دلار کانادا سود خواهد داشت)
• دارای مهارت های قابل عرضه در بازار اشتغال استان ساسکاچوان.
• داشتن بازدیدی اکتشافی از استان ساسکاچوان.
• سرمایه گذاری حداقل به مبلغ 150 هزار دلار کانادا، در زمینه تجارت در بخش های کشاورزی و مزرعه داری.

مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان یکی از سریعترین و مطمئن ترین انواع مهاجرت می باشد. از مزایای روش کارآفرینی استان ساسکاچوان عدم نیاز به سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده می باشد که این امر موجب تسریع کار می شود. همینطور از امسال اداره مهاجرت استان ساسکاچوان این امکان را به متقاضیان داده که به صورت کنفرانس ویدویی آنلاین مصاحبه را انجام دهند. خلاصه شرايط مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان:

  • دارايي خالص به ارزش حداقل 500,000$ دلار کانادایی
  • حداقل سه سال تجربه مرتبط با کارآفرینی و کسب و کار مدیریت
  • توانایی مالی(نقدی) برای ایجاد یا گسترش يك كسب و كار در استان ساسکاچوان
  • تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 300,000$ کانادایی برای دو شهر اصلی استان (ساسکتون و رجاینا) و 200,000$ کانادایی برای بقیه شهرها به منظور راه اندازي يك كسب و كار

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی استان ساسکاچوان
برنامه استانی کار آفرینی استان ساسکاچوان به متقاضیان و خانواده های آنان این فرصت را می دهد تا از طریق ایجاد کسب و کار و یا خرید کسب و کار موجود در استان ساسکاچوان اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.
شرایط برنامه
شرایط گزینش
برای گزینش از طریق برنام کار آفرینی ساسکاچوان متقاضی باید 3 شرط زیر را دارا بشد:
•    داشتن دارایی به مبلغ حداقل 500 هزار دلار کانادا که مورد تایید باشد
•    اثبات انباشتگی این دارایی از طریق قانونی
•    داشتن حداقل 3 سال سابقه در زمینه کار آفرینی و  مدیریت کسب و کار
حداقل شرایط گرفتن دعوتنامه استانی
پس از گزینش توسط استان ساسکاچوان برای دریافت دعوتنامه برای اقامت دائم کانادا متقاضی باید شرایط زیر را برآورده سازد:
•    سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 300 هزار دلار کانادا در 2 شهر رجینا یا ساسکاتون(or Regina Saskatoon ) و یا حداقل 200 هزار دلار کانادا در سایر نقاط استان ساسکاچوان
•    مالکیت حداقل 33 درصد کسب و کار در ساسکاچوان یا سرمایه گذاری بالای 1 میلیون دلار کانادا
•    داشتن نقش مدیریتی فعال در کسب و کار به صورت روزانه و مستمر
•    ایجاد حداقل 2 فرصت شغلی برای شهروند یا مقیم استان ساسکاچوان در صورتی که کسب و کار جدید ایجاد شده باشد.
پروسه دریافت دعوتنامه استانی ساسکاچوان
1-    فرستادن درخواست علاقه مندی به ثبت نام در برنامه مهاجرتی( EOI) :
در این مرحله متقاضیان برای سکونت در ساسکاچوان و احداث کسب و کار ابراز علاقه مندی می کنند.متقاضیان باید مدارکی از قبیل سابقه کاری، دارایی ها، طرح توجیهی کسب و کار خود را ارائه دهند.
I.    متقاضیاتی که حداقل شرایط لازم را آورده باشند وارد مجمع متقاضیان می شوند.
II.    بعد از فرستادن پرونده متقاضیان داخل مجمع بر حسب امتیاز رتبه بندی می شوند.
2-    دعوت به تشکیل پرونده مهاجرتی
در این مرحله از متقاضیان با امتیاز بالاتر برای تشکیل پرونده دعوت به عمل می آید.
I.    متقاضیانی که تایید شده باشند از استان ساسکاچوان نامه قبولی دریافت می کنند که از این طریق می توانند از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزای کاری موقت 2 ساله نمایند.
II.    ویزای کاری به متقاضی و خانواده آنها امکان اقامت و احداث کسب و کار در ساسکاچوان را می دهد.
3-    دعوتنامه برای دریافت اقامت دائم
در این مرحله متقاضیانی که شرایط قرارداد برنامه کسب و کار را اجرا نموده اند توسط استان ساسکاچوان برای گرفتن اقامت دائم به اداره مهاجرت کانادا معرفی می گردند.
امتیاز بندی
طبق گزارش های اعلام شده از طرف اداره مهاجرت استان ساسکاچوان تاکنون 80 دعوتنامه برای متقاضیانی که حداقل 110 امتیاز کسب کرده اند صادر شده است.
همچنین طبق همین گزارش میانگین امتیاز قبولی 125 بوده است.