برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان نیوبرانزویک

این برنامه مختص مدیران و صاحبان بیزنس دارای سوابق مدیریتی می‌باشد. متقاضی در این روش باید قادر به سرمایه گذاری به صورت ودیعه و یا به شکل کارآفرینی باشد.

 

شرایط لازم

 

آیا واجد شرایط هستید؟

 

۱- سن

 

با توجه به سنتان شما قادر به کسب امتیاز هستید:

۲۱ و زیر ۲۱ سال  ۰ امتیاز

۲۲-۳۴ سال  ۵ امتیاز

۳۵-۵۰ سال  ۱۰ امتیاز

۵۱-۵۵ سال  ۵ امتیاز

 

۲- زبان

شما با توجه به سطح زبانتان می‌توانید امتیاز کسب کنید.

باید حداقل ۵ نمره در آزمون‌های زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی (کتبی، شفاهی، شنیداری، مکالمه) کسب کنید.

 

۳- میزان تحصیلات

 

با توجه به میزان تحصیلات شما در کانادا و یا خارج از کانادا می‌تونید امتیاز کسب کنید و یاید حداقل دارای مدرک فوق دیپلم باشید.

 

فوق لیسانس و دکترا  ۲۵ امتیاز

لیسانس  ۲۰ امتیاز

فوق دیپلم  ۱۵ امتیاز

 

 

۴- میزان دارایی

 

شما می‌باید حداقل دارای ۶۰۰ هزار دلار کانادا  سرمایه باشید و از آن مقدار ۳۰۰ هزاردلار باید قابل جابه‌جایی باشد.

 

۵- مالکیت شرکت و یا تجارت –  سابقه‌ی مدیریتی:

 

اگر شما مالک یک شرکت و یا تجارت هستید به شما امتیاز داده می‌شود.

شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • مالک حداقل ۳۳.۳٪ شرکت و یا تجارت خود در پنج سال گذشته باشید.
  • حداقل کارفرمای ۲ کارمند بوده باشید.

 

 

۶-  داشتن ایده‌ای مناسب کسب و کار

 

اگر ایده‌ای برای کسب و کار و درآمدزائی دارید می‌توانید در ۱۵۰۰ کلمه آن را شرح دهید و امتیاز کسب کنید.

 

۷- سابقه‌ی همسر در نیوبرانزویک (انطباق پذیری)

 

اگر همسر و یا یکی از همبستگانتان در استان نیوبرانزویک کار و یا تحصیل کرده است این موضوع می‌تواند برایتان امتیاز کسب کند.

 

نحوه اخذ اقامت دائم از این روش و شرایط سرمایه گذاری

 

–  سرمایه گذاری مجاز حداقل ۲۵۰ هزار دلار کانادا (این مبلغ شامل هزینه های شخصی شما نمی باشد). یا پرداخت ودیعه ۱۰۰ هزاردلاری کانادا و بازگشت آن بعد از ۲ سال در صورت ایجاد بیزنس

–  اگر در بیزنسی در استان شارکت دارید، حداقل سهم شما در بیزنس می‌باید ‎٪۳۳/۳۳ باشد.

 

عمل‌کرد بیزنس در نیوبرانویک:

  • مالیات بیزنس باید سر وقت  پرداخت شود.
  • باید از قوانین بیزنس در استان نیوبرانزویک ازجمله استاندارد ها، حقوق کارمندی، امنیت و سلامت در محیط کار پیروی کنید.
  • برای خرید، تاسیس و نگهداری بیزنس خود از قوانین کانادا پیروی کنید
  • داشتن جواز و پروانه کار الزامیست.
  • فعالیت در بیزنس به مدت حداقل دو سال بعد از تاریخ تاسیس آن و اثبات ان به دولت

جهت مشاوره در این زمینه با شماره تلفن‌های زیر تماس حاصل نمایید:

فقط با پرداخت ۱۵۰۰۰$ دلار اقامت کانادا را برای خودتان و فامیلتان کسب کنید!

با ما تماس بگیرید:

۰۰۱۴۱۶۸۸۰۱۴۰۶ کانادا تماس مستقیم یا با واتس اپ

۰۷۱۳۶۴۹۱۱۴۵

دفتر ایران