دریافت ویزای مالتی کانادا

با این ویزا شما می‌توانید در طول مدت اعتبار پاسپورت خود (حد اکثر ۵ سال ) به دفعات به کشور کانادا سفر کنید و هر دفعه حداکثر تا ۶ ماه اقامت داشته باشید .

این ویزا می‌تواند مقدمه کارهای اقامتی ،تحصیلی و … شما باشد. جهت دریافت این ویزا می‌باید شرایط ویژه از جمله دعوت‌نامه قوی داشته باشید و فرم‌ها و مقدمات اولیه آن را رعایت کنید.

این موسسه با سال‌ها تجربه درصد قبولی بالا را برای شما گارانتی می‌کند .

شما در هر شرایطی می‌توانید با ما تماس گرفته و از راهنمایی و انجام خدمات این نوع ویزا بهرمند شوید.

شماره تماس : +۱ ۴۱۶ ۸۸۰ ۱۴۰۶