سفر با ویزای کانادا به بیش از ۲۰ کشور دنیا بدون نیاز به دریافت ویزا

شاید بارها به شما توصیه شده کرده باشند که به دنبال گرفتن ویزای آمریکا باشید چرا که داشتن آن امتیازات فراوانی دارد. داشتن ویزای ایالات متحده بسیاری از درها را به روی شما باز خواهد کرد. البته که شما با دریافت این ویزا می‌توانید به راحتی به ایالات متحده سفر کنید، اما علاوه بر آن می‌توانید با ویزای آمریکا به بیش از ۳۰ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنید.

 

اما بسیاری از مردم می‌گویند که دریافت ویزای آمریکا یکی از دشوارترین پروسه‌هاست. راه حل این مشکل بسیار ساده است و شما می‌توانید با گرفتن ویزای کانادا از مزایای زیادی برخوردار شوید و از سختی گرفتن ویزای آمریکا نیز دوری کنید.

 

ویزای کانادا پس از ویزای آمریکا بهترین ویزا می‌باشد. شما با داشتن ویزای کانادا قادر خواهید بود به بیش از ۲۰ کشور دنیا بدون نیاز به دریافت ویزا سفر کنید.

 

بهترین نکته در مورد دریافت ویزای کانادا این است که هیچ مصاحبه‌ای در مراحل اخذ ویزا وجود ندارد.

 

روند مصاحبه ویزای ایالات متحده برای بسیاری از مردم ترسناک و استرس‌زا است. اگر شما قبلا یک بار این مراحل را طی کرده باشید متوجه معنای این حرف خواهید شد. جو امنیتی زیاد در کنسول‌گری، ایستادن داخل صف در خیابان در بیرون از ساختمان کنسول‌گری، برخورد جدی مأموران ویزا، پرسیدن سوالاتی که شما برای پاسخگویی به آن‌ها آمادگی ندارید و مواردی از این دست همگی پروسه مصاحبه را به کاری دشوار و پر استرس تبدیل می‌کنند.

اگر شما در شهر خود کنسول‌گری ایالات متحده نداشته باشید، باید به نزدیک‌ترین شهری که در آن کنسول‌گری آمریکا وجود دارد، سفر کنید. هزینه‌های ویزا خود به اندازه کافی بالا هستند و علاوه بر آن، هزینه‌های سفر نیز می‌توانند به آن افزوده شوند.

 

چرا باید ویزای توریستی کانادا دریافت کنید؟

اگرچه با داشتن ویزای کانادا می‌توانید به تعداد کشورهای کمتری بدون نیاز به ویزا (در مقایسه با ویزای آمریکا) سفر کنید، اما ویزای کانادا دارای مزایای خاص خود است که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

 

  • هنگام درخواست ویزای کانادا به انجام مصاحبه نیازی نیست.
  • ویزای توریستی کانادا یک ویزای بلند مدت است که معمولا به مدت ۱۰ سال یا تا پایان تاریخ اعتبار گذرنامه شما صادر می‌شود.
  • هزینه ویزای توریستی کانادا بسیار کمتر است و فقط حدود ۱۰۰ دلار کانادا می‌باشد.
  • افرادی که دارای گذرنامه هند و چین هستند حتی می‌توانند از مزایای برنامه CAN + استفاده کنند.
  • آخرین مزیت ویزای کانادا _اما نه کم اهمیت ترین آن‌ها_ این است که کانادا خود یک کشور فوق العاده زیباست. آیا تا کنون تصاویری از پارک ملی بنف (Banff National Park) را دیده‌اید؟ فقط کافی است در گوگل آن را جستجو کنید تا متوجه جذابیت آن شوید. البته این فقط یک نمونه از جاذبه‌های طبیعی کانادا است. کانادا کشوری وسیع و متنوع و بهشت علاقمندان به طبیعت است. کانادا از لحاظ فرهنگی دارای تنوع بالایی‌ست و مردم این کشور از مودب ترین مردم دنیا هستند.

کدام ویزاهای کانادا واجد شرایط هستند؟

ویزاهای زیر برای سفر قابل استفاده است:

 

  • ویزای توریستی کانادا (Canada TRV)
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • ویزای کاری کانادا
  • کارت اقامت دائم کانادا

بعضی از کشورها نیاز دارند ویزای مولتی کانادا را داشته باشند که حداقل یکبار برای سفر به کانادا استفاده شده باشد.

در ادامه لیست کشورهایی که فقط با داشتن ویزای کانادا به راحتی می‌توان به آن‌ها سفر کرد و شرایطی که مسافران باید داشته باشند به تفکیک مناطق مختلف آمده است.

 

آمریکای شمالی

  1. کانادا

 

۲٫مکزیک

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۱۸۰ روز

 

***

آمریکای مرکزی

  1. گواتمالا

 

فقط شامل دارندگان پاسپورت هند و جامائیکا می‌شود.

 

ورود به مدت ۹۰ روز

 

  1. هندوراس

 

فقط شامل صاحبان گذرنامه هند می‌شود.

 

ورود به مدت ۹۰ روز

 

  1. السالوادور

 

فقط شامل صاحبان گذرنامه هند می‌شود.

 

ورود به مدت ۹۰ روز

 

  1. کاستاریکا

 

شامل همه ملیت ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. پاناما

 

شامل همه ملیت ها می‌شود.

 

  • ویزای کانادا باید از تاریخ ورود حداقل دارای یک سال اعتبار باشد.
  • باید قبلا از ویزای کانادا حداقل برای یک بار ورود به کانادا استفاده شده باشد.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

***

کارائیب

  1. باهاما

 

فقط شامل صاحبان گذرنامه هند می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. کوبا

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

باید دارای کارت توریستی باشند که می‌توان آن را از سفارتخانه‌های کوبا، خطوط هوایی مجاز و آژانس‌های مسافرتی دریافت کرد.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. جمهوری دومینیکن

 

شامل همه ملیت‌ها می شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. سنت مارتن

 

شامل صاحبان گذرنامه کشورهای بولیوی، چین، کلمبیا، کوبا، جمهوری دومینیکن، گویان، هائیتی، هندوستان، جامائیکا و پرو می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. آنتیگوا و باربودا

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. آروبا

 

شامل صاحبان گذرنامه کشورهای بولیوی، چین، کوبا، جمهوری دومینیکن، هائیتی، هند، جامائیکا و پرو می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

۱۴٫کوراسائو

 

شامل صاحبان گذرنامه کشورهای چین، جمهوری دومینیکن و هند می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

***

آمریکای جنوبی

  1. پرو

 

فقط شامل صاحبان پاسپورت هند و چین می‌شود.

 

ویزای کانادا باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

 

ورود به مدت ۱۸۰ روز

 

  1. شیلی

 

فقط شامل دارندگان پاسپورت چین می‌شود.

 

ویزای کانادا باید فقط ویزای توریستی باشد (افراد دارای ویزای تحصیلی، ویزای کار یا اجازه اقامت دائم واجد شرایط نیستند.)

 

ورود به مدت ۹۰ روز

 

***

اروپا

  1. جورجیا

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۹۰ روز

 

  1. مقدونیه

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

اعتبار ویزا باید حداقل ۵ روز بیشتر از مدت اقامت مورد نظر باشد.

 

ورود به مدت ۱۵ روز

 

  1. انگلستان

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

باید در حال عبور از یا به کانادا باشند و باید به فاصله ۲۴ ساعت بلیط  داشته باشند.

 

فقط در فرودگاه Heathrow موجود است.

 

ورود به مدت ۲۴ ساعت

 

***

خاورمیانه

  1. قطر

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

از ویزا معاف نیستند، اما واجد شرایط درخواست برای eTA (مجوز الکترونیکی سفر) هستند و سپس ویزای مورد استفاده در زمان ورود به فرودگاه بین المللی قطر

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. عمان

 

فقط  صاحبان گذرنامه‌های زیر واجد شرایط هستند:

 

آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، بوتان، بوسنی و هرزگوین، چين، کاستاریکا، کوبا، السالوادور، گرجستان، گواتمالا، هندوراس، هندوستان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، مالدیو، مکزیک، نیکاراگوئه، پاناما، پرو، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، ویتنام

 

این کشورها معاف از ویزا نیستند، اما واجد شرایط درخواست برای eVisa هستند.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

***

آسیا

  1. تایوان

 

فقط شامل صاحبان گذرنامه کشورهای کامبوج، هند، اندونزی، لائوس، میانمار و ویتنام می‌شود.

 

این کشورها معاف از ویزا هستند، اما باید قبل از رسیدن برای دریافت گواهی Travel Authorization Certificate از کشور چین به صورت آنلاین درخواست دهند. (گواهی معتبر برای ۹۰ روز)

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. فیلیپین

 

فقط شامل دارندگان پاسپورت هند و چین می‌شود.

 

برای دارندگان گذرنامه هند ورود تا ۱۴ روز

 

برای دارندگان گذرنامه چین ورود تا ۷ روز

 

امکان ۷ روز تمدید وجود دارد.

 

۲۴٫کره جنوبی

 

شامل همه ملیت‌ها به جز کوبا، مقدونیه، سوریه، سودان و ایران می‌شود.

 

باید به عنوان مقصد نهایی سفر به کانادا بروند.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

۲۵٫سنگاپور

 

فقط شامل صاحبان گذرنامه هند می‌شود.

 

باید در حال سفر از یا به هندوستان باشند.

 

هر دو پرواز ورودی و خروجی در سنگاپور باید در همان مسیر سفر باشند.

 

ورود به مدت ۹۶ ساعت

 

***

سفر بدون نیاز به ویزا با کارت اقامت دائم کانادا

اگر شما در کانادا زندگی می‌کنید و مجوز اقامت خود را (کارت اقامت دائم) دریافت کرده‌اید، می‌توانید بدون گرفتن ویزا به کشورهای زیر سفر کنید.

 

  1. آروبا

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. باهاما

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. کوراسائو

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز

 

  1. سینت مارتن

 

شامل همه ملیت‌ها می‌شود.

 

ورود به مدت ۳۰ روز