کسب اقامت کانادا در کمتر از ۸ ماه:

سریعترین روش جهت کسب اقامت کانادا از طریق خرید بیزینس فعال  در کانادا میباشد.

در این روش شما میتوانید در کمتر از ۸ماه در کانادا باشید و بیزنس و درآمد خود را داشته باشید.

فرد متقاضی در این روش با ویزای کار وارد کانادا شده و پس از یک سال و با ارائه مدرک زبان آیلتس از ۵ به بالا تقاضای اقامت دائم کانادا را میدهد .

فرزندان و همسر متقاضی نیز با این ویزا به کانادا وارد میشوند و فرزندان آنها بسته به مدرسه و شهر میتوانند تحصیل رایگان در کانادا داشته باشند.

مکان این بیزنس در هر کجای کانادا میتواند باشد ولی توصیه مشاوران ما به شما خرید در تورنتو و ونکور در اولیت میباشد.

از شرایط این روش :

داشتن سن کمتر از ۴۸ سال

داشتن مدرک دانشگاهی

داشتن دارایی حدود یک میلیارد تومان

داشتن سابقه مدیریتی

دانستن زبان انگلیسی در حدود ایلتس ۴ الی ۵

لازم به ذکر است که ارزش بیزنس خریداری شده بایستی از ۱۵۰۰۰۰ دلار کانادا به بالا باشد. و اسناد دال بر سود دهی آن در سالهای گذشته موجود باشد همچنین دو نفر مقیم کانادا در آن مشغول به کار باشند.

از مزایا این روش:

۱-ورود سریع متقاضی و خانواده ایشان به کانادا

۲-کسب درآمد از بیزینس

۳-مالکیت ۱۰۰% بیزنس

۴-تحصیلات فرزندان در کانادا

۵-کسب تجربه کسب و کار در کانادا

۶-عدم محدودیت مکانی

 

و…

روند اجرایی:

۱-تکمیل فرم ارزیابی جهت بررسی اولیه شرایط متقاضی

۲- عقد قرارداد با موسسه

۳-اخذ مدارک مورد نیاز

۴-اخذ ویزای مالتی کانادا جهت متقاضی اصلی

۵-بازدید از کانادا و خرید بیزینس

۶- تبدیل ویزای توریستی متقاضی به ویزای کار

۷-ورود همه اعضا خانواده به کانادا

 

##با توجه به ظرفیت محدود سریعتر با تماس بگیرید##

راههای تماس با ما :

👇👇لینک کانال 👇👇
@Iranmohajergroup

شماره های تماس ايران :
۰۹۱۷۶۰۰۰۲۱۱
۰۷۱۳۶۴۹۱۱۴۵

شماره تماس كانادا:
۰۰۱۴۱۶۸۸۰۱۴۰۶

آدرس اینستاگرام:

🇮🇷🇨🇦🇺🇸🇦🇺🇫🇷

http://instagram.com/iran_mohajer