کسب اقامت کانادا با خرید بیزنس در کمتر از هشت ماه:

سریع‌ترین روش جهت کسب اقامت کانادا از طریق خرید بیزینس فعال  در کانادا می‌باشد بدین شرح ست. در این روش شما می‌توانید در کمتر از ۸ماه در کانادا باشید و بیزنس و درآمد خود را داشته باشید.

فرد متقاضی در این روش با ویزای کار وارد کانادا شده و پس از یک سال و با ارائه‌ی مدرک زبان آیلتس از ۵ به بالا تقاضای اقامت دائم کانادا را می‌دهد. فرزندان و همسر متقاضی نیز با این ویزا وارد  کانادا می‌شوند و این فرزندان بسته به مدرسه و شهر محل اقامت، می‌توانند از تحصیل رایگان در کانادا بهره‌مند شوند.

این بیزنس می‌تواند در هر کجای کانادا برقرار شود، ولی توصیه مشاوران ما به شما خرید در تورنتو و ونکور می‌باشد.

 

شرایط این روش در ادامه آورده شده‌اند:

  • داشتن سن کمتر از ۴۸ سال
  • داشتن مدرک دانشگاهی
  • داشتن دارایی حدود یک میلیارد تومان
  • داشتن سابقه مدیریتی
  • دانستن زبان انگلیسی در حد نمره‌ی ایلتس ۴ الی ۵

 

لازم به ذکر است که ارزش بیزنس خریداری شده باید از ۱۵۰۰۰۰ دلار کانادا بالاتر باشد و اسناد و مدارک مبنی بر سوددهی آن در سال‌های گذشته نیز موجود باشد. همچنین دو نفر مقیم کانادا در آن مشغول به کار باشند.

 

از مزایای این روش می‌شود به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

 

۱-ورود سریع متقاضی و خانواده‌ی او به کانادا

۲-کسب درآمد از بیزینس

۳-مالکیت ۱۰۰% بیزنس

۴-تحصیل فرزندان در کانادا

۵-کسب تجربه کسب و کار در کانادا

۶-عدم محدودیت مکانی

و…

 

روند اجرایی:

 

۱-تکمیل فرم ارزیابی جهت بررسی اولیه‌ی شرایط متقاضی

۲- عقد قرارداد با موسسه

۳-اخذ مدارک مورد نیاز

۴-اخذ ویزای مالتی کانادا توسط متقاضی اصلی

۵-بازدید از کانادا و خرید بیزینس

۶- تبدیل ویزای توریستی متقاضی به ویزای کار

۷-ورود همه اعضا خانواده به کانادا

 

با توجه به ظرفیت محدود، سریع‌تر با تماس بگیرید.

راه‌های تماس با ما :

 

👇👇لینک کانال 👇👇

@Iranmohajergroup

 

شماره‌های تماس ايران :

۰۹۱۷۶۰۰۰۲۱۱

۰۷۱۳۶۴۹۱۱۴۵

 

شماره‌ی تماس كانادا:

۰۰۱۴۱۶۸۸۰۱۴۰۶

 

آدرس اینستاگرام: ایران مهاجر