2024/04/24

۱۰ رشته‌ی دانشگاهی که به کسب مشاغل پردرآمد در کانادا منتهی می‌شوند

۱۰ رشته‌ی دانشگاهی که به کسب مشاغل پردرآمد در کانادا منتهی می‌شوند

نکات زیادی وجود دارند که در هنگام انتخاب رشته‌ی تحصیلی دانشگاه باید در نظر گرفته شوند، نکاتی از جمله: سابقه‌ی تحصیلی شما، اشتیاق شما به موضوعات مختلف درسی و زمینه‌ی شغلی و بازار کاری که شما قصد دارید در آینده واردش شوید.

 

البته یکی از مهم‌ترین مسائل، مسئله‌ی مربوط به حقوق دریافتی است.

برای ایجاد تصویری بهتر درباره‌ی این فرصت‌های شغلی، وب سایت Slice لیست سالانه‌ی خود که درباره‌ی مشاغل پرتقاضا و پردرآمد کانادا می‌باشد را منتشر کرده است. ما بر اساس این فهرست منتشر شده تحقیقاتی را انجام داده‌ایم تا مشخص شود برای رسیدن به این مشاغل در چه رشته‌هایی باید تحصیل کنید. پردرآمدترین رشته‌های تحصیلی حال حاضر در کانادا به شرح زیر هستند:

 

پرستاری

میانگین درآمد: حدود ۱۹ تا ۶۰٫۷ دلار در ساعت

 

پرستاری چندین سال است که در فهرست مشاغل مورد تقاضا قرار گرفته است. برای تبدیل شدن به یک پرستار شما باید مدرک لیسانس (یا معادل CEGEP)  را کسب کنید و توسط مرجع قانونی استان محل سکونت ثبت نام شوید.

 

مهندسی نرم افزار

میانگین درآمد: حدود ۴۸ هزار تا ۱۵۳ هزار دلار در سال

 

همزمان با رشد محبوبیت اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های کامپیوتری، مهندسی نرم‌افزار به یکی از رشته‌های پرطرفدار و پول‌ساز مبدل گشته است. برای این‌که یک مهندس نرم‌افزار شوید به یک مدرک مهندسی نرم‌افزار یا مدرک علوم کامپیوتر نیاز دارید و یا باید در کلاس‌های آموزشی که اصول اولیه را به شما آموزش می‌دهند شرکت نمایید.

 

مدیریت کسب و کار

میانگین درآمد: حدود ۲۷ هزار تا ۱۳۴ هزار دلار در سال

 

رشته‌های مرتبط با کسب و کار درآمدهای بالایی دارند. به طور مثال مدیران حسابداری در حدود ۵۷ هزار تا ۱۰۱ هزار دلار درآمد سالانه دارند و یا تحلیل‌گران تجاری حدود ۲۷ هزار تا ۱۳۴ هزار دلار در سال درآمد دارند.

 

پزشکی (متخصص بیهوشی)

میانگین درآمد: حدود ۱۰۹ هزار تا ۵۸۰ هزار دلار در سال

 

برای این‌که یک متخصص بیهوشی شوید، باید مدرک لیسانس خود را کامل کرده و وارد دانشکده‌ی پزشکی شوید و پس از تکمیل دانشکده پزشکی، حداقل پنج سال آموزش رزیدنتی ببینید. اگرچه این کار به نظر خسته کننده می‌رسد، اما درآمد هنگفت آن در آینده ارزش این همه زحمت را دارد.

 

حسابداری

میانگین درآمد: حدود ۴۲ هزار تا ۱۰۳ هزار دلار در سال

 

حسابداران باید مدرک دانشگاهی لیسانس (ترجیحا در رشته حسابداری) را کسب کنند، سپس باید رشته‌ی CPA PEP و یا برنامه‌ی آموزشی پیش نیاز CPA را بگذرانند. زمانی که این مراحل را گذراندند، می‌توانند انتظار درآمد خوبی داشته باشند.

 

مهندسی (عمومی)

میانگین درآمد: حدود ۵۸ هزار تا ۱۲۲ هزار دلار در سال

 

این مدرک نیز یکی دیگر از مدارک پول‌ساز است: مهندسانی که به مدیران پروژه‌های مهندسی تبدیل می‌شوند می‌توانند حقوق و دستمزد فوق‌العاده‌ای به دست آورند. برای به دست آوردن این شغل لازم نیست حتما در یک شاخه خاص از مهندسی باشید، اما چنان‌چه دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت مهندسی باشید به شما کمک خواهد کرد.

 

مهندسی هوافضا

میانگین درآمد: حدود ۴۹ هزار تا ۱۱۰ هزار دلار در سال

 

یک جایگاه دیگر برای مهندسین!

مهندسان هوافضا درآمد هنگفتی کسب می‌کنند. این شغل درواقع یکی از پردرآمد‌ترین مشاغل برای نسل Z (متولدین دهه ۹۰ میلادی) می‌باشد.

 

داروسازی

میانگین درآمد: حدود ۲۲٫۹ تا ۷۴٫۲ دلار در ساعت

 

میزان درآمد داروسازان بالا بوده و با پزشکان قابل مقایسه است، در حالی که برای داروساز شدن به تحصیلات کمتری نیاز است. برای این‌که داروساز شوید باید مدرک داروسازی بگیرید. همچنین باید در امتحان انجمن ملی داروسازی کانادا قبول شوید و مدرک خود را در استان یا قلمروی محل سکونت ثبت نمایید.

 

روابط انسانی

میانگین درآمد: حدود ۲۰ هزار تا ۲۱۴ هزار دلار در سال

 

اگر در رشته‌ی روابط انسانی (HR)  مشغول به تحصیل هستید، می‌توانید به یک استخدام کننده تبدیل شوید و به طور متوسط ۸۳،۰۵۴ دلار در سال درآمد داشته باشید. به گفته‌ی وب سایت Slice، شما می‌توانید پتانسیل درآمدی خود را با تبدیل شدن به یک استخدام کننده‌ی حرفه‌ای و عضویت در انجمن استخدام کنندگان حرفه‌ای کانادا، افزایش دهید.

 

روان‌شناسی

میانگین درآمد: حدود ۶۴،۵۰۰ تا ۱۶۰ هزار دلار

 

یک روان‌شناس دارای مجوز بین ۶۴،۵۰۰ تا ۱۶۰ هزار دلار در سال درآمد خواهد داشت. همچنین تقاضا برای استفاده از خدمات روانشناسان در حال افزایش است. برای اینکه به یک روان‌شناس معتبر و دارای مدرک تبدیل شوید، شما به یک مدرک لیسانس روان‌شناسی و فوق لیسانس یا دکتری در این رشته نیاز دارید.

 

اگر هنوز هم در حال تصمیم گیری درباره بهترین رشته هستید، این فهرست قطعا به شما کمک خواهد کرد؛ و اگر در مورد رشته‌ای که انتخاب کرده‌اید احساس پشیمانی می‌کنید، این را بدانید که هیچ وقت برای ادامه تحصیل و یا تغییر رشته دیر نیست.

 

 

error: Content is protected !!