2024/04/20

چگونگی کار پیدا کردن در کشور کانادا

چگونگی کار پیدا کردن در کشور کانادا

پیدا کردن کار در کانادا آرزوی بسیاری از افراد است. کانادا به نرخ اشتغال بالا معروف است و به همین خاطر است که خیلی از افراد از کشورهای مختلف کانادا را برای مهاجرت انتخاب می‌کنند. پیدا کردن کار در کانادا به ویژه برای تازه واردان گاهی دشوار است، پس باید قبل از مهاجرت به کانادا نکاتی را در نظر داشته باشند.

 

برای پیدا کردن کار در کانادا انواع روش‌ها را می توان به کار برد. مراجعه به آژانس‌های کاریابی یکی از این روش‌هاست. شما از این طریق شانس اشتغال خود را افزایش می‌دهید. اطلاعات بیشتری در مورد شرکت‌های گوناگون کسب می‌کنید و شرکتی را که با تخصص و دانش شما بیشترین تناسب را دارد انتخاب می‌کنید. آژانس‌های کاریابی به شما نکاتی را یاد خواهند داد تا در مصاحبه بدرخشید و رزومه‌ی خوبی از خود ارائه کنید.

 

شرایط کار در کانادا

بگذارید همین اول یک مسئله را برای شما دوستان عزیز کاملا روشن کنیم: مهاجرت به هر کشوری نیازمند شرایط ویژه‌ای است. شما باید تخصص، مهارت، دانش و سواد داشته باشید. در غیر این صورت کشور مورد نظر چرا باید شما را بپذیرد؟ مگر اینکه بنا به دلایل بشردوستانه و سیاسی شما را پناه دهد که البته توصیه و تخصص ما این روش نیست. معمولا اخذ ویزای کاری کانادا به نسبت سایر کشورها ساده‌تر است. کانادا به مهاجران روی خوش نشان می‌دهد اما مهاجران هم باید واجد شرایط باشند. بنابراین قبل از هر چیز شرایط خود را بررسی کنید تا وقت خود را هدر نداده باشید. اگر ویزای کار یا work permit دارید کارتان ساده‌تر خواهد بود.

 

شبکه سازی کنید

منظورمان این نیست که وارد علم کامپیوتر شوید و سیستم اینترنتی جدیدی بسازید! منظورمان از شبکه آدم‌های دور و برتان است. هر چه آدم‌های بیشتری را بشناسید شانس کار پیدا کردنتان هم بالاتر خواهد بود. جمع کردن شبکه‌ای از افراد واقعا مهم است. اگر شبکه‌ی خوبی از آدم‌ها و دوستان و آشنایان داشته باشید نه تنها در کاریابی به کمکتان می‌رسند بلکه در موقعیت‌های دیگر هم از آن‌ها کمک خواهید گرفت. از مهاجران موفق مشورت بخواهید چرا که در اینترنت مطالب منفی در مورد بازار کار کانادا وجود دارد که ممکن است باعث دلسردی شما شود. بنابراین برای درک صحیح امور به یک فرد با تجربه نیاز دارید که قبلا این راه را رفته است و حقیقت را به شما می‌گوید. از جمله وبسایت‌های خوب در این زمینه می‌توان به www.meetup.com  و LinkedIn اشاره کرد.

 

بازار کار را رصد کنید

اگر در کانادا شغل می‌خواهید باید در مورد همه چیز تحقیق کنید. بازار را رصد کنید و به دنبال گزینه‌هایی که متناسب با تخصص و مهارت‌های‌تان هستند باشید. وبسایت‌های کاریابی بسیاری وجود دارند که می‌توانید در آن‌ها به دنبال کار متناسب با تخصص خود بگردید.

 

مطابق میل کانادایی‌ها رزومه بنویسید

هر شرکت به دنبال افراد حرفه‌ای و کاربلد است و از این شرط هم کوتاه نمی‌آید. بنابراین اگر نمی‌خواهید که غیرحرفه‌ای به نظر برسید رزومه یا CV جذاب اما کوتاه بنویسید. یادتان نرود که همزمان با شما افراد بسیار دیگیر برای همان موقعیت شغلی به  همان شرکت رزومه داده‌اند. بنابراین باید یک سر و گردن از بقیه بالاتر به نظر برسید. اطلاعات غیرضروری نظیر تجارب و سوابق قبلی را مطرح نکنید. بیشتر در مورد تخصص و مهارت‌هایتان و نیز جزییاتی در مورد کاری که می‌خواهید انجام دهید بنویسید. بدین ترتیب شانس خود را افزایش خواهید داد. برای این کار می‌توانید از همان آژانس‌های کاریابی که به Recruiter نیز شناخته می‌شوند مراجه کرده تا بدون هزینه‌ای برای شما رزومه‌ی کانادایی تهیه کنند.

 

آمادگی پیدا کنید

مهم نیست رزومه‌ی شما چقدر حرفه ای به نظر می رسد و چه کسانی را در دایره‌ی دوستان و آشنایانتان دارید؛ اگر آماده نباشید شغلی گیرتان نخواهد آمد. همانطور که در بالا اشاره کردیم هیچ کس عاشق چشم و ابروی مشکی و شرقی شما در بین بلوندها و موطلایی ها نیست. باید تخصص و مهارت و سواد داشته باشید. بننابراین خود را آماده کنید. باید از حد انتظار شرکت فراتر باشید. شرکت تنها زمانی شما را استخدام می‌کند که برایش کار کرده و سودآوری داشته باشید.

 

شماره‌ی تلفن کانادایی داشته باشید

حتی چیز کوچکی نظیر شماره تلفن هم ممکن است شانس شاغل شدنتان را کم کند. اگر یک شماره‌ی تلفن غیرکانادایی در رزومه‌ی خود بنویسید ممکن است استخدام نشوید. اگر در خارج از کانادا درخواست شغل می‌دهید بهتر است یک خط تلفن کانادایی داشته باشید. اگر از منابع انسانی شرکت با شما تماس گرفتند بگویید در حال حاضر خارج از کانادا هستید و در صورت استخدام به کانادا باز خواهید گشت.

 

نکته‌ی دیگر این است که باید دست بجنبانید. اگر به آژانس کاریابی دسترسی ندارید آنلاین به دنبال کار بگردید. از جمله مزایای جست و جوی آنلاین این است که دستتان در انتخاب باز است. در آخر، بیایید با چند وبسایت استخدامی و کاریابی آشنا شویم.

 

Careerbuilder

وبسایت careerbuilder یکی از برترین وبسایت‌های کاریابی است. در سراسر جهان محبوبیت دارد و بسیاری از شرکت‌های بزرگ نیازمندی‌های استخدامی خود را در آن پست می‌کنند. می‌توانید شغل مورد نظرتان را با محدود نمودن شرایطی نظیر حقوق، مکان، مدرک مورد نیاز و … پیدا کنید. حتی می‌توانید رزومه‌ی خود را به هر فرمتی که بخواهید آپلود کنید.

 

Job bank

این وبسایت وابسته به دولت کاناداست و بسیاری آگهی‌های استخدامی را منتشر می‌کند. اطلاعات مرتبط با بازار کار، متوسط حقوق و دستمزد در استان‌های مختلف و بسیاری مطالب جالب دیگر برای کاریابی در کانادا را می‌توانید در این وبسایت پیدا کنید.

 

Glassdoor

در وبسایت glassdoor شغل‌های زیادی وجود دارد. همچنین برای افراد بیکار این وبسایت بسیار توصیه می‌شود. اما تا به حال شده در شرکتی مشغول به کار شوید اما ببینید که اصلا با فرهنگ سازمانی آن سنخیتی ندارید و مثلا منطبق با اصول شما نیست یا مطابق با توقعات شما در زمینه‌ی فرصت‌های رشد نیست؟ در این وبسایت می‌توانید نظرات کارمندان شرکتی که می‌خواهید برای آن درخواست شغل دهید را جویا شوید.

 

Indeed

این وبسایت هم یکی از پربازدیدترین وبسایت‌های کاریابی در اینترنت است. بیش از یک میلیون نفر در سراسر جهان در این وبسایت به دنبال کار می‌گردند. می‌توانید رزومه‌ی خود را هم به این وبسایت ارائه کنید. همچنین این وبسایت رایگان است و بر حسب حقوق، پاره وقت یا تمام وقت بودن و بسیاری ویژگی‌های شغلی دیگر می‌توانید به جست و جو بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!