اخبار»

فرصتی استثنائی جهت اخذ اقامت دائم دانمارک(Green Card):

فرصتی استثنائی جهت اخذ اقامت دائم دانمارک(Green Card):

۲۲ دی ۱۳۹۲ ۳:۲۲ ق.ظ
در این پروسه شخص متقاضی میبایستی دارای مدرک لیسانس یا بالاتر باشد و با بیش از یکسال سابقه کار مرتبط با تحصیل  میتواند برای اخذ گرین کارت دانمارک اقدام نماید.لازم به ذکر است  که  مدرک متقاضی میبایستی در لیست مثبت قرارداشته باشد وهمچنین داشتن  مدرک ایلتس الزامی است . طول مدت پروسه از یکسال تا یکسال ونیم میباشد. متقاضیان محترم میتوانند...
  • تغییر در قوانین اخذ شهروندی کانادا
    تغییر در قوانین اخذ شهروندی کانادا
    در حال حاضر واجد شرایط بودن برای اخذ شهروندی کانادا حضورسه سال از چهار سال در کانادا میباشد . .کریس الکساندر گفت: زمان افزایش این زمان فرا رسیده!...
    توسط در ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۶:۵۷ ب.ظ
  • با عنایت به شایعاتی که در چند روز گذشته شدت یافته بود ، صبح امروز آقای هارپر در کابینه خود تغییراتی را انجام داد و آقای کریس الکساندر ، جایگزین...
    توسط در ۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
  • تغییر قوانین مهاجرت به کبک
    در پی انتشار اعلامیه ای از طرف دولت کبک، تغییرات عمده ای در برنامه های مهاجرتی این استان در راه خواهد بود. این تغییرات که از تاریخ ا اوت ۲۰۱۳...
    توسط در ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۶:۵۶ ب.ظ

اقامت و مهاجرت»

اقامت کانادا جهت متقاضیان از طریق استان نواسکوشیا

اقامت کانادا جهت متقاضیان از طریق استان نواسکوشیا

۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱:۴۴ ق.ظ
از تاریخ ششم مارچ ۲۰۱۴ پرونده اسکیل ورکر (اقامت دائم) بدون نیاز به پذیرش کاری در مشاغل خاص در صورت واجد شرایط بودن میپذیرد. تقاضا کنندگان می بایستی شرایط زیر داشته باشند:  ۱. سن ۲۱  الی ۵۵ ۲. نمره ۵ آیلتس جنرال  ۳. لیست مشاغل اعلام شده ۴. دارا بودن تمکن مالی و طرح اقامتی ۵. حد اقل ۲سال سابقه کار در لیست مشاغل اعلام شده در پنج سال گذشته ۶....

کاریابی بین المللی»

۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
 دوره های کاردانی و زبان انگلیسی و مهمانداری یکساله برای مدت کوتاهی تخفیف دارند  (برای کلیه دوره ها کار در حین تحصیل وجود دارد ) ۲٫۵ سال تحصیل در مالزی و دریافت مدرک کاردانی از انگلستان + ۱ سال تحصیل در انگلستان یا ۲ سال تحصیل در مالزی =  دریافت مدرک کارشناسی از انگلستان  *  دوره ۱ ساله مهمانداری کشتی کروز به همراه کار  * هزینه دوره : ۱۱٫۵۰۰...
  • ویزای کار کانادا جهت concrete finisher
    ویزای کار کانادا جهت concrete finisher
    این موسسه طی قراردادی با یکی از مراکز کاریابی concrete finisher معتبر در کانادا آماده اخذ ویزای کار جهت کسانی میباشد که به مدت حداقل ۳ سال  در شغل concrete...
    توسط در ۲۹ دی ۱۳۹۱ ۶:۳۰ ق.ظ
  • کاریابی بین المللی
    کاریابی بین المللی
    کاربر گرامی لطفا”جهت بررسی فایل شما برای کاریابی بین المللی یک رزومه کامل از خودتان را به همراه ذکر حقوق درخواستی و کشور مقصد به آدرس ایمیل...
    توسط در ۴ دی ۱۳۹۱ ۴:۱۳ ق.ظ
  • کاریابی بین المللی
    کاریابی بین المللی
    توسط در ۲ دی ۱۳۹۱ ۵:۴۷ ب.ظ

کارت های اعتباری»

کارتهای اعتباری بین المللی

کارتهای اعتباری بین المللی

۴ دی ۱۳۹۱ ۴:۲۹ ق.ظ
همکاران ما همواره تلاش می کنند بهترین محصولات و راهکارهای موجود را به مشتریان عزیز ارائه دهند. پر واضح است که با توجه به شرایط خاص بین المللی کشور عزیزمان ایران بسیاری از راهکارهایی که از سوی برخی افراد تبلیغ می گردد عملا” در دسترس نبوده و یا کارایی مورد انتظار را ندارند و در نهایت نارضایتی مشتری را در بر خواهند داشت و باعث بی اعتمادی...

ثبت شرکت بین المللی»

ثبت شرکت بین المللی

ثبت شرکت بین المللی

۴ دی ۱۳۹۱ ۵:۲۶ ق.ظ
همکاران ما در شرکت همواره در تلاش بوده اند تا بهترین و مناسب ترین خدمات ممکن را به هموطنان عزیز ارائه دهند. ثبت شرکت های تجاری بین المللی در قبرس و انگلستان از جمله ی این خدمات است. سعی ما بر این است که راه کار های مناسبی را در این زمینه به هموطنان عزیزمان ارائه دهیم. البته خدمات ما در این زمینه به ثبت شرکت منتهی   نخواهد شد. ما پس از ثبت...

مطالب اخیر

اقامت کانادا جهت متقاضیان از طریق استان نواسکوشیا

اقامت کانادا جهت متقاضیان از طریق استان نواسکوشیا

از تاریخ ششم مارچ ۲۰۱۴ پرونده اسکیل ورکر (اقامت دائم) بدون نیاز به پذیرش کاری در مشاغل خاص در صورت واجد شرایط بودن میپذیرد. تقاضا کنندگان می بایستی شرایط زیر داشته باشند:  ۱. سن ۲۱  الی ۵۵ ۲. نمره ۵ آیلتس جنرال  ۳. لیست مشاغل اعلام شده ۴. دارا بودن تمکن مالی و طرح…

شرایط ویژه کبک برای رشته های مهندسی عمران ، کامپیوتر ، و پرستاری

شرایط ویژه کبک برای رشته های مهندسی عمران ، کامپیوتر ، و پرستاری

تغییر امتیاز روند مهاجرتی کبک برای رشته های مهندسی عمران ، کامپیوتر ، و پرستاری   بر اساس اعلام دولت کبک از ابتدای ماه آگوست ۲۰۱۳ مقررات جدیدی برای مهاجرت به کبک اعلام کرده که تا ۳۱ مارس ۲۰۱۴ مورد عمل خواهد بود.   نکاتی که در این تغییرات به چشم می…

فرصتی استثنائی جهت اخذ اقامت دائم دانمارک(Green Card):

فرصتی استثنائی جهت اخذ اقامت دائم دانمارک(Green Card):

در این پروسه شخص متقاضی میبایستی دارای مدرک لیسانس یا بالاتر باشد و با بیش از یکسال سابقه کار مرتبط با تحصیل  میتواند برای اخذ گرین کارت دانمارک اقدام نماید.لازم به ذکر است  که  مدرک متقاضی میبایستی در لیست مثبت قرارداشته باشد وهمچنین داشتن  مدرک ایلتس الزامی است . طول…

تغییر در قوانین اخذ شهروندی کانادا

تغییر در قوانین اخذ شهروندی کانادا

در حال حاضر واجد شرایط بودن برای اخذ شهروندی کانادا حضورسه سال از چهار سال در کانادا میباشد . .کریس الکساندر گفت: زمان افزایش این زمان فرا رسیده! بررسی ها  نماینگر این است که افزایش این زمان به نفع کانادا است. تنها یک راه برای فهمیدن ارزش واقعی کانادایی بودن…

اقامت کانادا از طریق استان ساسکاچوان جهت نیروی متخصص

اقامت کانادا از طریق استان ساسکاچوان جهت نیروی متخصص

دولت ساسکاچوان از دوم ژانویه ۲۰۱۴ تعداد ۲۵۰ پرونده اسکیل ورکر را با در نظر گرفتن امتیاز بندی می پذیرد. تقاضا کنندگان بایستی از شرایط زیر بهره مند باشند: ۱٫ دارا بودن تمکن مالی و تمایل واقعی به اقامت دراستان و ارائه یک طرح اقامتی برای این منظور ۲٫ حد…