#slideshow-1 #slideshow-2 #slideshow-3 #slideshow-4 #slideshow-5 #slideshow-6 #slideshow-7 #slideshow-8 #slideshow-9 #slideshow-10

تحصیل در سوئد

سفر به امن ترين كشور اروپا به همراه خانواده جهت شركت در دوره هاي زبان انگليسي سوئد: ۱) اخذ ویزای شینگن جهت دانشجو وخانواده بطور همزمان ۲) بالاتر بودن شانس دریافت بورسیه ی تحصیلی پس از گذراندندوره زبان سوئد ۳) هزینه ی دوره،از ۴۶۰۰۰ کرون سوئد تا ۵۰۰۰۰ کرون سوئدبسته به نوع دانشگاه انتخابی ۴) اجازه کار هفته ای ۲۰ ساعت به دانشجو و همراه ۵) امکان ادامه ی تحصیل رایگان برای همراه دانشجو بعد از یکترم ۶) امکان افتتاح حساب بانکی ۷) تحصیل رایگان جهت فرزندان ۸) برخورداری از بیمه درمانی ۹) تحصیل رایگان همسر بعد از یک ترم ۱۰) اجازه کار به همراه هفته ای ۲۰ ساعت   متقاضی باید

تحصیل در ایتالیا

در صورتی که مشتاق به ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در ایتالیا هستید، این امکان

پذیرش تحصیلی المان

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی نظام آموزشی آلمان خصوصا به وسیله ی دانشگاه های صنعتی پیشرفته اشاکنون در دنیا شناخته شده و پیشرو میباشد. شهرت دانشگاه های آلمان دراین رابطه زبان زد خاص و عام است. البته رشته های فنی دانشگاههای آلمان نسبت به دیگر رشته ها، قوی تر و ازفضای رشد بالاتری برخوردار است. افرادی که درآلمان در رشته های فنی ومهندسی فارغ التحصیل هستند از این امتیاز برخوردارند که ویزای کار آلمانرا اخذ کنند . کسانی که مدارک دانشگاهی خود را از دانشگاه های آلمان دریافت می کنندعموما جهت ادامه ی تحصیل، مدرکشان مورد پذیرش اکثر کشورهای جهانمیباشد. برای مثال، فارغ التحصیلان مدیریت و تجارت میتوانند به راحتی دردانشگاه های معتبر امریکا نظیر Hultو در  انگلستان نظیرBuckinghamپذیرش های پیش دکتری و دکتری داشته باشند. اکثر دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی رایگان هستند اما برایتحصیل در اغلب این دانشگاه ها باید هر دانشجو به زبان آلمانی در سطحمدرک B1  یا B2 تسلط داشته باشد. از مسائلی که متقاضیان تحصیل درآلمان با آن مواجه هستند  نیاز به ارائه ی مدرک زبان آلمانی پیش از اخذپذیرش میباشد. امکان تحصیل درآلمان در مقاطع مختلف وجود دارد، شما با داشتن پذیرشدانشگاه های این کشور میتوانید جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدامنمایید. آلمان کشوریست با سیستم آموزشی پیشرفته و توسعه یافته، لذامیتواند مقصد همه مهندسین و متخصصین باشد. تحصیل در مقطع فوق لیسانس در آلمان دانشگاه های کشور آلمان تقریبا رایگان می باشد. در دوره لیسانس درکلیه یدانشگاه ها به زبان آلمانی تدریس می شود اما در مقاطع فوق لیسانس تعداداز رشته ها به زبان انگلیسی تدریس می شود که در این صورت مدرک زبانانگلیسی لازم می باشد که معمولا IELTS 6.5 به بالا مورد نیاز می باشد. لازم به ذکر است که کسانی که می خواهند برای تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی اقدام نمایند باید به زبان آلمانی تسلط داشته و حتما مدرک معتبرزبان آلمانی را ارائه دهند. تحصیل در دانشگاه های آلمان به دلیل کیفیت بسیار بالای آموزشی ایندانشگاه ها و رتبه ی بالای دانشگاه های آن در رنکینگ های جهانی، همیشهمورد استقبال گسترده علاقمندان به تحصیل بوده است لذا به اطلاعمتقاضیان میرسانیم مدارک لازم جهت دریافت پذیرش از دانشگاه های آلماندر دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد به شرح زیر است: ۱٫

تحصيل و أقامت در كبك (PEQ )

تحصيل و أقامت در كبك  (PEQ ):🇨🇦 در این روش شما ازطريق ویزای دانشجویی واردکبک

ويزا کارآفرینی نیوزلند

ويزا کارآفرینی نیوزلند : شخص حداقل باید دارای بیزینس فعال به مدت ۱ سال باشد

Nova Scotia اسکیل ورکرتکمیل ظرفیت شد

استان نوااسکوشیا برنامه انتخابی خود با عنوان Nova Scotia Demand: Express Entry را در تاریخ

هزینه های تحصیل در کانادا

هزینه های تحصیل در کانادا شهریه تحصیل در کانادا چقدر هست؟ شهریه تحصیل در کانادا

بررسی پروندهای کبک

شروع بررسی پرونده های آنلاین استان کبک اداره مهاجرت کبک در تاریخ ۲۶ ماه ژوئن

تغيير در نحوه امتياز بندي اكسپرس انتري

برنامه اکسپرس اینتری ۲۰۱۷ تغییر کرد در مورخ ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ برابر March 31, 2017

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

نوع ویزا از لحاظ زمان و نوع استفاده: ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع
استرالیا و نیوزلند
آرشیو +
ويزا کارآفرینی نیوزلند

ويزا کارآفرینی نیوزلند

ويزا کارآفرینی نیوزلند : شخص حداقل باید دارای بیزینس فعال

ادامه خبر
مهاجرت سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت سرمایه گذاری استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا بسیاری از افراد که شرایط تحصیل

ادامه خبر
مهاجرت نیروی متخصص استرالیا

مهاجرت نیروی متخصص استرالیا

جهت مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص باید

ادامه خبر
امریکا
آرشیو +
اخذ اقامت امریکا از طریق ویزایE2

اخذ اقامت امریکا از طریق ویزایE2

در این روش اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیانی که اقدام

ادامه خبر
اخذ اقامت دائم امریکا از طریق EB5

اخذ اقامت دائم امریکا از طریق EB5

اخذاقامت امریکا از طریق EB5: یکی از پرطرفدارترین روشهای مهاجرت

ادامه خبر
اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق EB3

اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق EB3

اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق برنامه  EB3 برنامه مهاجرتی

ادامه خبر
کانادا
آرشیو +
Nova Scotia اسکیل ورکرتکمیل ظرفیت شد

Nova Scotia اسکیل ورکرتکمیل ظرفیت شد

استان نوااسکوشیا برنامه انتخابی خود با عنوان Nova Scotia Demand:

ادامه خبر
ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

نوع ویزا از لحاظ زمان و نوع استفاده: ویزای تک

ادامه خبر
پذیرش پرونده سرمایه گذاری کبک ۲۰۱۷

پذیرش پرونده سرمایه گذاری کبک ۲۰۱۷

از تاریه ۲۹ ماه می مصادف با ۸ خرداد ۱۳۹۶،

ادامه خبر
گالری
آرشیو +
تحصیل در سوئد
تحصیل در ایتالیا
پذیرش تحصیلی المان
تحصيل و أقامت در كبك  (PEQ )
ويزا کارآفرینی نیوزلند
Nova Scotia اسکیل ورکرتکمیل ظرفیت شد
اروپا
آرشیو +

تحصیل در سوئد

سفر به امن ترين كشور اروپا به همراه خانواده جهت شركت در دوره هاي زبان انگليسي سوئد: ۱) اخذ ویزای شینگن جهت دانشجو وخانواده بطور همزمان ۲) بالاتر بودن شانس دریافت بورسیه ی تحصیلی پس از گذراندندوره زبان سوئد ۳) هزینه ی دوره،از ۴۶۰۰۰ کرون سوئد تا ۵۰۰۰۰ کرون سوئدبسته به نوع دانشگاه انتخابی ۴) اجازه کار هفته ای ۲۰ ساعت به دانشجو و همراه ۵) امکان ادامه ی تحصیل رایگان برای همراه دانشجو بعد از یکترم ۶) امکان افتتاح حساب بانکی ۷) تحصیل رایگان جهت فرزندان ۸) برخورداری از بیمه درمانی ۹) تحصیل رایگان همسر بعد از یک ترم ۱۰) اجازه کار به همراه هفته ای ۲۰ ساعت   متقاضی باید توجه داشته باشد که پس

تحصیل در ایتالیا

در صورتی که مشتاق به ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در ایتالیا هستید، این امکان برای شما وجود خواهد داشت

پذیرش تحصیلی المان

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی نظام آموزشی آلمان خصوصا به وسیله ی دانشگاه های صنعتی پیشرفته اشاکنون در دنیا شناخته شده و پیشرو میباشد. شهرت دانشگاه های آلمان دراین رابطه زبان زد خاص و عام است. البته رشته های فنی دانشگاههای آلمان نسبت به دیگر رشته ها، قوی تر و ازفضای رشد بالاتری برخوردار است. افرادی که درآلمان در رشته های فنی ومهندسی فارغ التحصیل هستند از این امتیاز برخوردارند که ویزای کار آلمانرا اخذ کنند . کسانی که مدارک دانشگاهی خود را از دانشگاه های آلمان دریافت می کنندعموما جهت ادامه ی تحصیل، مدرکشان مورد پذیرش اکثر کشورهای جهانمیباشد. برای مثال، فارغ التحصیلان مدیریت و تجارت میتوانند به راحتی دردانشگاه های معتبر امریکا نظیر Hultو در  انگلستان نظیرBuckinghamپذیرش های پیش دکتری و دکتری داشته باشند. اکثر دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی رایگان هستند اما برایتحصیل در اغلب این دانشگاه ها باید هر دانشجو به زبان آلمانی در سطحمدرک B1  یا B2 تسلط داشته باشد. از مسائلی که متقاضیان تحصیل درآلمان با آن مواجه هستند  نیاز به ارائه ی مدرک زبان آلمانی پیش از اخذپذیرش میباشد. امکان تحصیل درآلمان در مقاطع مختلف وجود دارد، شما با داشتن پذیرشدانشگاه های این کشور میتوانید جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدامنمایید. آلمان کشوریست با سیستم آموزشی پیشرفته و توسعه یافته، لذامیتواند مقصد همه مهندسین و متخصصین باشد. تحصیل در مقطع فوق لیسانس در آلمان دانشگاه های کشور آلمان تقریبا رایگان می باشد. در دوره لیسانس درکلیه یدانشگاه ها به زبان آلمانی تدریس می شود اما در مقاطع فوق لیسانس تعداداز رشته ها به زبان انگلیسی تدریس می شود که در این صورت مدرک زبانانگلیسی لازم می باشد که معمولا IELTS 6.5 به بالا مورد نیاز می باشد. لازم به ذکر است که کسانی که می خواهند برای تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی اقدام نمایند باید به زبان آلمانی تسلط داشته و حتما مدرک معتبرزبان آلمانی را ارائه دهند. تحصیل در دانشگاه های آلمان به دلیل کیفیت بسیار بالای آموزشی ایندانشگاه ها و رتبه ی بالای دانشگاه های آن در رنکینگ های جهانی، همیشهمورد استقبال گسترده علاقمندان به تحصیل بوده است لذا به اطلاعمتقاضیان میرسانیم مدارک لازم جهت دریافت پذیرش از دانشگاه های آلماندر دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد به شرح زیر است: ۱٫       ترجمه مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی و کارشناسی ۲٫  

شرایط ویژه جهت کسب اقامت دائم مجارستان در کمتر۴ ماه

اخذ اقامت دائم مجارستان در کمتراز۴ماه برنامه ویژه جهت اخذ اقامت مجارستان این برنامه در تاریخ ۳۱ مارج ۲۰۱۷ (۱۱

قالب وردپرس