سرمایه گذاری در استرالیا

بسیاری از افراد که شرایط تحصیل و کار کردن در کشور استرالیا را ندارند و یا از لحاظ سنی شرایط لازم را ندارند ، روش سرمایه گذاری استرالیا را بر می گزینند.

کشور استرالیا به دلیل اینکه یکی از برترین کشورهای دنیا محسوب می شود ،گزینه ی مناسبی جهت سرمایه گذاری به حساب می آید.سرمایه گذاری در استرالیا دارای شرایطی خاص می باشد و هر فرد متقاضی می بایست که این شرایط را داشته باشد تا بتواند ویزای خود را اخذ نماید.

موسسه مهاجرتی ایران مهاجر با ذکر شرایط لازم ، مسیر سرمایه گذاری را برای شما روشن می سازد.

شرایط سرمایه گذاری استرالیا :

۱)علاقمندان جهت سرمایه گذاری در کشور استرالیا می بایست مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار استرالیا را دارا باشند.

۲) این مبلغ که بعنوان دارایی ذکر شد به مدت ۴ سال سپرده گذاری می شود و قابل برداشت نیست اما بعد از مدت ۴ سال این مبلغ به عنوان شروع کردن یک بیزینس پس داده می شود تا علاقه مندان کار خود را جهت فعالیت شروع نمایند.

۳) سن متقاضی باید زیر ۵۵ سال باشد.

۴) برای مهاجرت به استرالیا جدولی جهت امتیاز بندی معین شده است که می بایست ۶۵ امتیاز را داشته باشند.

۵) داشتن تجربه کاری در یک بیزینس بسیار اهمیت دارد زیرا فعالیت در این زمینه به معنای مدیریت کردن است.

۶) ۵/۲ میلیون دلار استرالیا فرد متقاضی داشته باشد در ۲ سال قبل از درخواست ویزای استرالیا

بعد از ذکر شرایط لازم جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا قصد داریم تا خصوصیت این ویزا را برای علاقه مندان ذکر نمائیم .

خصوصیت ویزای سرمایه گذاری استرالیا :

۱)       اعتبار ۴ ساله ویزای سرمایع گذاری

۲)      خانواده فرد متقاضی پس از ورود اجازه کار و تحصیل را در استرالیا دارند.

۳)      در طی مدت ورود به استرالیا اجازه ورود و خروج به دفعات را دارند و ممانعتی برای این امر وجود ندارد.