مطالب منتشر شده در دسته ی "اروپا"

سه  راه براى گرفتن ويزاى انگلستان

سه راه براى گرفتن ويزاى انگلستان

سه ( ٣ ) راه براى گرفتن ويزاى انگلستان ؛ ١- ويزاى دانشجويي ٢- اخذ ويزاى زبان ٣- ويزاى كار يا ويزاي اقامت ١٠ ساله ۱- ويزاى دانشجويى  در حال حاضر اخذ ويزاى دانشجويى براى دانشجويان ايرانى با توجه به تحريم ها و مسائل سياسى لغو شده است ( غير

ادامه خبر
تحصیل در ایتالیا

تحصیل در ایتالیا

در صورتی که مشتاق به ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در ایتالیا هستید، این امکان برای شما وجود خواهد داشت تا در رشته های  محدودی در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی پذیرش بگیرید. امکان ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد در ایتالیا و دکتری در ایتالیا در اکثر رشته های تحصیلی

ادامه خبر
پذیرش تحصیلی المان

پذیرش تحصیلی المان

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی نظام آموزشی آلمان خصوصا به وسیله ی دانشگاه های صنعتی پیشرفته اشاکنون در دنیا شناخته شده و پیشرو میباشد. شهرت دانشگاه های آلمان دراین رابطه زبان زد خاص و عام است. البته رشته های فنی دانشگاههای آلمان نسبت به دیگر رشته ها، قوی تر و ازفضای رشد بالاتری برخوردار است. افرادی که درآلمان در رشته های فنی ومهندسی فارغ التحصیل هستند از این امتیاز برخوردارند که ویزای کار آلمانرا اخذ کنند . کسانی که مدارک دانشگاهی خود را از دانشگاه های آلمان دریافت می کنندعموما جهت ادامه ی تحصیل، مدرکشان مورد پذیرش اکثر کشورهای جهانمیباشد. برای مثال، فارغ التحصیلان مدیریت و تجارت میتوانند به راحتی دردانشگاه های معتبر امریکا نظیر Hultو در  انگلستان نظیرBuckinghamپذیرش های پیش دکتری و دکتری داشته باشند. اکثر دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی رایگان هستند اما برایتحصیل در اغلب این دانشگاه ها باید هر دانشجو به زبان آلمانی در سطحمدرک B1  یا B2 تسلط داشته باشد. از مسائلی که متقاضیان تحصیل درآلمان با آن مواجه هستند  نیاز به ارائه ی مدرک زبان آلمانی پیش از اخذپذیرش میباشد. امکان تحصیل درآلمان در مقاطع مختلف وجود دارد، شما با داشتن پذیرشدانشگاه های این کشور میتوانید جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدامنمایید. آلمان کشوریست با سیستم آموزشی پیشرفته و توسعه یافته، لذامیتواند مقصد همه مهندسین و متخصصین باشد. تحصیل در مقطع فوق لیسانس در آلمان دانشگاه های کشور آلمان تقریبا رایگان می باشد. در دوره لیسانس درکلیه یدانشگاه ها به زبان آلمانی تدریس می شود اما در مقاطع فوق لیسانس تعداداز رشته ها به زبان انگلیسی تدریس می شود که در این صورت مدرک زبانانگلیسی لازم می باشد که معمولا IELTS 6.5 به بالا مورد نیاز می باشد. لازم به ذکر است که کسانی که می خواهند برای تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی اقدام نمایند باید به زبان آلمانی تسلط داشته و حتما مدرک معتبرزبان آلمانی را ارائه دهند. تحصیل در دانشگاه های آلمان به دلیل کیفیت بسیار بالای آموزشی ایندانشگاه ها و رتبه ی بالای دانشگاه های آن در رنکینگ های جهانی، همیشهمورد استقبال گسترده علاقمندان به تحصیل بوده است لذا به اطلاعمتقاضیان میرسانیم مدارک لازم جهت دریافت پذیرش از دانشگاه های آلماندر دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد به شرح زیر است: ۱٫       ترجمه مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی و کارشناسی ۲٫       ریز نمرات در هر سه مقطع ۳٫       کپی صفحه اول پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه ۴٫       مدرک زبان آلمانی در صورت گرفتن پذیرش به زبان آلمانی ۵٫       مدرک زبان انگلیسی در صورت گرفتن پذیرش به زبان انگلیسی ۶٫       رزومه کامل ۷٫  

ادامه خبر
شرایط ویژه جهت کسب اقامت دائم مجارستان در کمتر۴ ماه

شرایط ویژه جهت کسب اقامت دائم مجارستان در کمتر۴ ماه

اخذ اقامت دائم مجارستان در کمتراز۴ماه برنامه ویژه جهت اخذ اقامت مجارستان این برنامه در تاریخ ۳۱ مارج ۲۰۱۷ (۱۱ فروردین ۱۳۹۶) متوقف خواهد شد. در صورتیکه تصمیم به سرمایه گذاری و دریافت اقامت دائم اروپا را دارید هر چه سریعتر اقدام کنید. با توجه به فرصت کم باقیمانده، هماهنگیهای

ادامه خبر
مجارستان

مجارستان

  اقامت دائم مجارستان برنامه ویژه سرمایه گذاران که از این طریق اقامت دائم مجارستان دریافت می کنند نیز امتیازات بسیاری را در اختیار این افراد قرار می دهد. به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا و منطقه شنگن، مجارستان بین سی کشوری می باشد که بیشترین بازدید کنندگان را در

ادامه خبر
برنامه کارت سبز دانمارك

برنامه کارت سبز دانمارك

برنامه کارت سبز دانماركDenmark Green Card Scheme دانمارک عضو شینگن است که بدین وسیله به دارندگان ویزای شینگن امکان می دهد تا بین ۲۶ کشور عضو ( اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، جزیره مالت، هلند، نروژ، لهستان،

ادامه خبر
اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی بنابر قوانین مهاجرتی  کشور المان افراد خارجی  می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت آلمان و سرمایه گذاری در آلمان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم آلمان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند. مبلغ مشخص برای

ادامه خبر
مهاجرت به آلمان از روش نیروی متخصص

مهاجرت به آلمان از روش نیروی متخصص

مهاجرت به آلمان از روش نیروی متخصص در این روش متقاضی، می تواند با داشتن یک پیشنهاد کار در زمینه ی حرفه های مورد نیاز در این کشور، اقامت موقت آلمان را دریافت کرده و بعد از ۳ سال اقامت دائم کشور آلمان را دریافت کنید شرایط متقاضی باید در

ادامه خبر
قالب وردپرس