سریعترین روش جهت اقامت در کانادا از طریق خرید بیزینس فعال  میباشد.

در این روش شما میتوانید در کمتر از ۸ماه در کانادا باشید و بیزنس و درآمد خود را داشته باشید.

از شرایط این روش :

داشتن سن کمتر از ۴۸ سال

داشتن مدرک دانشگاهی

داشتن دارایی حدود یک میلیارد تومان

داشتن سابقه مدیریتی

دانستن زبان انگلیسی در حدود ایلتس ۴ الی ۵

ارزش بیزنس خریداری شده بایستی از ۱۴۰۰۰۰ دلار کانادا به بالا باشد

از مزایا این روش

۱-ورود سریع متقاضی و خانواده ایشان به کانادا

۲-کسب درآمد از بیزینس

۳-مالکیت ۱۰۰% بیزنس

۴-تحصیلات فرزندان در کانادا

۵-کسب تجربه کسب و کار در کانادا

۶-عدم محدودیت مکانی

و……

##با توجه به ظرفیت محدود سریعتر با تماس بگیرید##

راههای تماس با ما :

👇👇لینک کانال 👇👇
@Iranmohajergroup

شماره های تماس ايران :
۰۹۱۷۶۰۰۰۲۱۱
۰۷۱۳۶۴۹۱۱۴۵

شماره تماس كانادا:
۰۰۱۴۱۶۸۸۰۱۴۰۶

آدرس اینستاگرام:

🇮🇷🇨🇦🇺🇸🇦🇺🇫🇷

http://instagram.com/iran_mohajer