اقامت دائم از طریق مدرک تحصیلی یکی از روندهای میباشد که موسسه ایران مهاجر با استفاده از آن میتواند جهت متقاضیان بصورت قانونی اقامت دائم کشور اکوادور را کسب کند.
برای این منطور باید مدرک معتبر از دانشگاه های ایران (فوق دیپلم به بالا) را ارائه داده تا  از طریق وکلای ما  اقامت دائم کشور اکوادور را دریافت کنید.
نکته :
مدارك تحصيلي شما می بایست  مورد تاييد وزارت علوم قرار گرفته باشد.
ترجمه مدارک تحصیلی ،ریزنمرات، نامه ی تاییدیه دانشگاه به زبان اسپانیایی
داشتن برگه عدم سوء پيشينه با ترجمه رسمي به زبان اسپانيايي
ترجمه مدارک شناسنامه متقاضي و همراهان به زبان اسپانيايي
ترجمه رسمي سند ازدواج در صورت متاهل بودن به زبان اسپانيايي
داشتن پاسپورت معتبر (حداقل دارای شش ماه اعتبار)
تمام مدارک ترجمه شده میبایست دارای مهر تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری باشد.(توسط دارالترجمه های رسمی انجام می شود)