بطور کلی اقامت در اکوادور به دو صورت میباشد و بر همین اساس دو نوع ویزا نیز صادر میشود:

۱-ویزای اقامت موقت

۲-ویزای اقامت دائم

 

کلیه افرادی که اقامت موقت دارند واجد شرایط برای اقدام در جهت دریافت اقامت دائم پس از ۲ سال میباشند.

“”دارندگان اقامت دائم اکوادوری، پس از سه سال قادر به اخذ شهروندی و دریافت پاسپورت این کشور هستند.””

 

انواع ویزای اقمتی بصورت خلاصه:

 

– اقامت توریستی  ۹۰ روزه

ایرانیان گرامی میتوانند بدون نیاز به ویزا به صورت توریستی به اکوادور سفر کنند و به مدت ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. روادید این کشور برای ایرانیان در فرودگاه صادر خواهد شد و نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نیستند.

 

– اقامت از طریق اخذ ویزای تجاری

مدت زمان اعتبار این ویزا شش ماهه میباشد و برای اخذ این ویزا نیازمند افتاح حساب در یکی از بانکهای این کشور با موجودی حداقل ۲۰۰۰ دلار می باشد.

 

– اقامت دانشجویی

با ثبت نام در دانشگاه های اکوادور برای ادامه تحصیل و یا حتی ثبت نام در کالج های آموزش زبان اسپانیایی قادر خواهید بود که در کل مدت تحصیل از ویزای تحصیلی بهره مند شوید.

 

– اقامت از طریق خرید ملک وسرمایه گذاری

 

– اقامت از طریق خویشاوندی

 

– اقامت از طریق اثبات داشتن درآمد دائم از منبعی خارج از خاک اکوادور (مخصوص بازنشستگان)

 

– اقامت از طریق ازدواج

 

– اقامت از طریق استخدام در شرکت های اکوادوری

 

– اقامت دائم از طریق تخصص دانشگاهی

اگر مدرک معتبر از دانشگاه های ایران (فوق دیپلم به بالا) را دارید از طریق وکلای ما میتوانید اقامت دائم کشور اکوادور را دریافت کنید.
نکته :
مدارك تحصيلي شما می بایست  مورد تاييد وزارت علوم قرار گرفته باشد.
ترجمه مدارک تحصیلی ،ریزنمرات، نامه ی تاییدیه دانشگاه به زبان اسپانیایی
داشتن برگه عدم سوء پيشينه با ترجمه رسمي به زبان اسپانيايي
ترجمه مدارک شناسنامه متقاضي و همراهان به زبان اسپانيايي
ترجمه رسمي سند ازدواج در صورت متاهل بودن به زبان اسپانيايي
داشتن پاسپورت معتبر (حداقل دارای شش ماه اعتبار)
تمام مدارک ترجمه شده میبایست دارای مهر تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری باشد.(توسط دارالترجمه های رسمی انجام می شود)

 

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.