تحصيل و أقامت در كبك  (PEQ ):🇨🇦

در این روش شما ازطريق ویزای دانشجویی واردکبک شده وبا گذراندن دوره هایی که حداقل ۱۸۰۰ ساعت وحدود ۲ سال طول میکشد قادر به دریافت اقامت کبک کانادا خواهید شد.در این روش سن،مقطع تحصیلی وتجربه کاری شما مهم  نیست .حداقل باید دیپلم را داشته باشید ودر طول گذراندن دوره قبل از دریافت اقامت خود قادر باشید در دو مهارت SوL مدرک B2 فرانسه را در خود کبک ارائه بدهید.برای ورود به این دوره وپذیرش دانشجویی نیازی به دانش زبان فرانسه ندارید وحتی در بعضی از رشته ها به نمره زبان ایلتس نیز احتیاج نيست ولي با تمكن مالي بالا داشته باشيد.  براي اطلاعات بيشتر ايميل بزنيد و يا فرم ارزيابي  رو در وب سايت ما پر بفرماييد